ADATLAP
Tökéletes másolat
Mi köze van Van Gogh híres "levágott fülű" önarcképének a Ceausescu pénzmosójából lett amerikai bankárhoz, a tornászbajnoknőből lett bérgyilkoshoz, a japán milliárdoshoz és a brit grófnőhöz? Mire mindez kiderül az izgalmakban korántsem szűkölködő regény végére, az olvasó bejárja a fél világot a festményt és egymást is üldöző szereplők nyomában New Yorktól Londonon, Bukaresten és Moszkván át Tokióig. ...
Bankó Sarolta véleménye:
A második könyvem az írótól, de biztos nem az utolsó. Azok a helyszínek elevenednek meg, ahová el szeretnék jutni: New York, London, Tokió. Végig izgalmas, abszolút leköti a figyelmet. Sokáig nem értettem a könyv címét, mert csak a vége felé jelenik meg a másolat. Nagyon jól megírt könyv csak ajánlani tudom.
Lévai Katalin véleménye:
Ismét egy izgalmas könyv. Libabőrös lettem, mikor a szeptember 11-i eseményekről ír, megéltem ami ott történt, újból, de most ott voltam és ez teljesen felkavaró. Az események jól pörögnek, sok érdekes új információt kap az ember a festészettel kapcsolatban, amelyről eddig nem hallott, nem tudott.... Lebilincselő, fent tartja az érdeklődést. Nem csalódtam, most sem.