ADATLAP
Slammed - Szívcsapás
Apja váratlan halála után a 18 éves Layken lesz édesanyja és öccse legnagyobb támasza. Bár kívülről erősnek tűnik, valójában teljesen reményvesztetté válik.
Ekkor lép életébe egy fiatalember, aki mindent megváltoztat. Az ország másik végébe költöző Layken megismerkedik új szomszédjával, a huszonegy éves, jóképű Will-lel, aki szenvedélyesen rajong a slam költészet iránt. A fiatalok hamar egymásra találnak, és a lányban újra feléled a remény.
Csakhogy egy megdöbbentő felfedezés már az első csodálatos randevú után kettejük közé áll. Ettől fogva minden találkozás fájdalmassá válik számukra. Meg kell találniuk az egyensúlyt az egymás iránt táplált érzelmek és az őket szétszakítani akaró erők között....
Bakos Vivien véleménye:
Imádom Colleen Hoovert. A Reménytelen sorozatát csak úgy faltam, bőgtem rajta. Ezért örömmel kezdtem neki ennek a sorozatnak is. Nem igazán kellett csalódnom, még ha a téma számomra utált volt is. Nem szeretek a tanár-diák viszonyokról olvasni, itt mégsem zavart. Egy délután alatt kivégeztem. Nem csalódtam az írónőben.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Számomra varázslatos ez a könyv, mert megismertetett egy varázslatos világgal, ami a slam poetry. Ezelőtt sosem hallottam róla, most viszont teljesen beleszerettem,és azóta részt veszek a helyi slam eseményeken,és egyszerűen imádom! Mindamellett a könyvek is szuperek! Alig várom a 3.részt!
Sinkó Krisztina véleménye:
Huh... este elkezdtem olvasni, gondoltam csak belelapozok egy kicsit... és a végén arra eszméltem fel, hogy vége.... vége a könyvnek és reggel van. Colleen Hoover fantasztikusan ír, a végén már kénytelen voltam zsepit készíteni magam mellé.... Imádtam!
Csomós Nikolett véleménye:
Érdekes volt ez a könyv. Valahogy nem olyan volt, mint amilyenre számítottam. A címe Slammed és mégse volt benne annyi slam poetry, mint ahogy elképzeltem. Illetve ami volt, az számomra borzasztó volt. A sztori elég fura. Rengetegszer kaptam a fejemhez, hogy "ezt most miért?" Sokkal jobbat vártam a molyos értékelések alapján, illetve a Hopeless olvasása után az írőnőtől.
Egyedül a könyv utolsó oldalai, azok amik tényleg nagyon jók voltak. Az anya levele még az én szememből is kicsalt 1-2 könnycseppet.
Vida Ágnes véleménye:
Magát a könyvet egy verseny kapcsán vettem a kezembe, ahol egy slam poetry-s feladat volt. Akkor nagyon idegenkedtem tőle, nem is igazán tetszett. Na ekkor kezdtem el olvasni a könyvet. És imádtam! Bámulatos a szöveg, és ahogy az író megfogalmazta az adott előadási stílusokat. Teljesen beleborzongtam! A történet pedig fordulatos, meglepő. Gyötrődtem, sírtam nevettem. Azt hiszem, új kedvencre leltem! :D