ADATLAP
Csábítások és csemegék
Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét.) És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.

Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az „örökkön örökké”.

Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!...
Balogh Orsolya véleménye:
Rengeteget nevettem a könyv olvasása során. Magába szippantott a történet. A főhősnek kiváló humora van, ami rengetegszer feldobta a sztorit. Az első betűtől az utolsóig imádtam! Újraolvasós!
Bakos Vivien véleménye:
Zseniális Carter humora, nagyon jól szórakoztam rajta, ahogy a többi szereplőn is. Jól éreztem magam olvasás közben, gyakran nevettem fel hangosan, s olvastam fel a vicces részeket a hugaimnak. Tetszett, hogy csúnyán beszéltek és szókimondók voltak a szereplők, ritkán találok ilyen könyveket. Szórakoztató volt.
Katona M. Anita véleménye:
Rég olvastam ennyire jó szerelmes/romantikus/erotikus regényt. A főhősnek páratlanul jó a humora, a kiskölyök imádni való, és nincs benne semmiféle felesleges szenvedés, vagy erőltetett csavar. Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott egy-egy fáradt nap után, nem kellett kínlódni, hogy haladjak vele, egyszerűen csak sodortak magával az események.
Homlok Renáta véleménye:
Az elején nem tetszett, a közepén se, aztán a vége fele se. De mégis. Nem tudtam letenni.
Annyira más, mint amiket eddig olvastam. A sok trágár beszéd, a bizarr szekálódások, az erős beszólások, valahogy megfogtak. Néha (néha!) még egy kicsit irigyeltem is a szereplőket, hogy ennyire nyíltan be mernek szólni egymásnak. Sok vicces/kínos helyzet kerekedik és így összességében azt kell, hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. Ide a második részt! :)
véleménye:
A könyv, amitől eldobod az agyad!
Első gondolatom az volt, hogy totál beteg történet, totál beteg szereplőkkel és irreális, felnagyított szituációkkal.
Konkrétan ez a könyv elérte azt, hogy hangosan nevessek a buszmegállóban, a buszon és ott, ahol sok-sok ember hallhat. Mert ki az, aki kibírná ezt a sok viccet, iróniát, humort nevetés nélkül?!
Már az alapsztori egy nem hétköznapi történet, de ezt fejeljük meg egy négy éves kis humorzsákkal, aki úgy ontja magából a csúnya szavakat és a viccesebbnél viccesebb beszólásokat, mint télen a Mátrában a hóágyú. Emellé a rosszcsont mellé társul a nagypapa, aki nem éppen a legszebb dolgokra tanítja kisunokáját. Egészen biztos, hogy Liznek sincs meg az összes kereke.
Talán a főszereplők Claire és Carter az, aki még viszonylag normálisnak mondható, de egészen biztos, hogy olyan szituációkba keverednek, aminek nincs köze egyetlen egy átlagos helyzethez.
Skripeg Mária véleménye:
Nagyon tetszett, ahogy az elején megismerteti Claire nézeteit a gyerekvállalással kapcsolatban, aztán a hirtelen fordulat, hogy imádja a kisfiát.
Néhány jelenetnél hangosan kacagtam, bármikor újra olvasnám!
Skripeg Mária véleménye:
Nagyon tetszett, ahogy az elején megismerteti Claire nézeteit a gyerekvállalással kapcsolatban, aztán a hirtelen fordulat, hogy imádja a kisfiát.
Néhány jelenetnél hangosan kacagtam, bármikor újra olvasnám!
Sándor Anita (AniTiger) véleménye:
Hát én halálra röhögtem magam ezen a könyvön, pedig ha mélyen magamba nézek, akkor cseppet sem egyedi történet (olvastam már jó pár 90-1 oldalas Harlequint hasonló alapsztorival), de iszonyat király volt!
A peches szűz lány, akinek az egyik életcélja az, hogy sose legyen gyereke, már az első (és amúgy egyetlen) egy éjszakás kalandjánál teherbe esik... Szomorú persze, de iszonyatosan poén volt az egész könyv. Imádni valóak egytől-egyig a szereplők (bár Jenny-nél és Drew-nál rezeg a nem-is-szeretlek-titeket léc).
Ombodi Krisztina véleménye:
Nehéz erről a könyvről véleményt írnom, mert nem fogott meg igazán. A pozitívum, hogy nagyon vicces volt, illetve jók voltak a karakterek, viszont nem fogott meg a sztori igazán és nem volt olyan érzésem, hogy nekem most mindent félre kell dobnom és ezt kell olvasnom. Valamiért nem ragadott magával.
Barta Nikolett véleménye:
Ez a könyv egyszerűen bámulatos. Olyan humora van az írónőnek, hogy véresre haraptam az ajkamiat a fél órás buszúton, hogy ne visítsak fel, és ne nézzenek idiótának. Carter és Clare története megfogott... az a pasi... nagyon cuki, honnan vehetek egy ilyet magamnak? :D Az a gyerek meg... haláli
Turi Mária véleménye:
Délutáni kikapcsolódásnak kezdtem el olvasni, ami kitartott egész délutánra és estére is. Tetszett a stílusa és a szabadossága ritkán olvasni ilyen könyvet rubin pöttyesként. Nem mostanábon olvastam olyen könyvet amin ennyit nevettem volna. Claire és Carter zseniális páros a mellékszereplők is és Gevin hát életre való kiskölyök. És az összes szereplőre igaz hogy a mi a szívükön a szánkon mert semmit nem szépítve mondanak. És nem csak Clair hanem Carter fejébe is belelátunk ami üdítő a sok egyszemszögű olvasmányok között.
Günther Zsuzsanna véleménye:
Alapvetően nem szeretem az erotikus tartalmú könyveket, de egy ismerősöm ajánlotta ezt a könyvet, ezért mégiscsak rászántam magam az elolvasására. És nem bántam meg! Helyenként folytak a könnyeim a nevetéstől és sokszor nehezen bírtam megállni, hogy ne nevessek fel egy-egy részen a metrón vagy a vonaton. Ezt a könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeret sírva röhögni egy könyvön!
Éci Bábos-Kozó véleménye:
Ezzel a könyvvel megint vegyes érzéseim vannak,úgy tűnik,nem vagyok egy egyszerű eset.Mert amikor elkezdődik a könyv,kifejezetten tetszik a szabadszájúsága...lazává,viccessé,hangulatossá teszi.Aztán ahogy már túlhaladok a felén,rájövök,hogy nekem túl sok,mert a szereplők még mindig csak puncikról és pöcsökről(már elnézést) tudnak beszélni,mindenki baromi jó fej,és nagyon szabadszájú,az összes szereplő a 60 éves nagypapától kezdve a 4 éves unokáig:ilyen az életben nincsen:Ahogy az sincs,hogy ahhoz képest,hogy Claire-nek összesen másfél kapcsolata volt,meglehetősen sokat tud a szexről,és a végén szinte szexvirtuóz lett,kb 0 tapasztalat után!Néha a 24 éves szereplőket úgy állítja be,mintha hatalmas tapasztalattal rendelkező harmincas éveik végén járó felnőttek lennének,pedig nagyon jól tudjuk,hogy nem így van.Nekem nincsen bajom a szexualitással,és szeretem is az erotikus könyveket,de sajnos egy idő után maga a történet szála ellaposodik,és csak a d..ról,meg a nemi szervekrő szól minden..és minden nagyon idilli,mindenkinek minden csodajól sikerül.Az elején még gondoltam,elolvasom a második részt is,de a végére megváltozott a véleményem.Egyszer olvasható,de hogy folytatást akarnék belőle..azt nem igazán hiszem! :(
Katics Orsolya véleménye:
Ez az a könyv, aminek megvételén sokat vacilláltam : részben kíváncsi voltam rá, részben egy kicsit tartottam is tőle. Hát, kár volt - mármint, tartani tőle. Nem is tudom, mikor nevettem ennyit utoljára egy könyvön. Igazából, csak azért nem egy szuszra olvastam végig az egészet, mert úgy 10 oldalanként meg kellett állnom, hogy kinevessem magam. Könnyed, (nagyon) szórakoztató. Igaz, időnként kicsit sok volt az utalás amit a legkülönbözőbb dolgokra tettek, de ez az összes, amit negatívumként mondani tudok - és hát, pozitív élményből több van. Azt, hogy melyik a kedvenc jelentem, nem sikerült még eldöntenem : az, amikor Gavin Nyúl Úrfival kardozik, vagy Claire és Carter "találkája" az üzletben, amin még a tv is megjelent. Bár igazából a legtöbb jelenetet ide lehetne sorolni.... Minden 18 éven felülinek, aki bírja az erotikát, csak ajánlani tudom ezt a könyvet
Tóthné DrBiró Vivien véleménye:
Aki egy vicces könyvre/történetre vágyik, annak ajánlom.
Sokszor nevettem fel hangosan, bár néha egy picit erőltetettnek éreztem a sok poént.
Ami nem tetszett a könyvben, az a sok-sok káromkodás. valahogy nem számítottam erre ebben a könyvben, folyamatosan káromkodtak mikor beszéltek, de még a gondolataikban is! Ez egy picit sok volt.
Ennek ellenére nem volt rossz történet, elég sokat nevettem rajta, de azért jobbra számítottam.
Gregor Hanna véleménye:
Egyszerűen imádtam! Bár nem került az "ezt feltétlenül el kell olvasnom még egyszer" kategóriába, azért élveztem minden percét. (Mondom ezt annak ellenére, hogy elég hamar megsejtettem, mi lesz a vége, és hiányzott a karakterek jellemfejlődése is.) Kíváncsi vagyok mit hoz ki az írónő a következő részekből, feltétlenül elolvasom azokat is.
Összességében pozitív csalódás volt, mivel igazából limonádé regénynek gondoltam először.
Wenczel Katalin véleménye:
Vicces volt, nem tagadom, egyszer kétszer hangosan felkacagtam a villamoson. Ami viszont nem tetszett benne, az az öncélú trágárság, különösen azokban a szituációkban, ahol elvileg azon kellett volna nevetni, hogy kicsúszik egy egy nyomdafestéket nem tűrő szó a 4 éves gyerek előtt. Ettől és bizonyos szavak, mint a "vagina" vagy a "farok" indokolatlan mennyiségben történő használatától borzasztóan közönséges hatást keltett bennem.
Máthé Tímea véleménye:
Tulajdonképpen aranyos volt, egyszer olvasható, romantikus történet, természetesen happy enddel. Nem vártam sokat tőle, de azt maximálisan hozta. A szereplők elég átlagosak volt, mint az ehez hasonló történetekben, de szerethetőek. A története egyszerű, különösebb csavarok nélkül, de néhol jót nevettem. Nem kellett rajta agyalni, ezért kellemes kikapcsolódás volt.
Varga Rebeka véleménye:
Szerintem Clarie édesapja és kisfia haláli párost alkottak. Imádtam a beszólásokat, zakkant egy csapat, de ilyen egy jó baráti társaság!
Úgy kezdtem bele a könyvbe, hogy csak felületesen futottam át a tartalmat mégis benne volt minden amire számítottam. Kedvenc pillanata gondolom mindenkinek van, de a legjobb az amikor Claire és Carter pásztor órájára nem csak a baráti társaság hanem a tévések is. Mindenkinek tudom ajánlani, főleg a nevetni vágyóknak!
Nyisztor Szidónia véleménye:
Eszméletlen ez a könyv. Imádom az ilyen szókimondó és normális történeteket. Az összes szereplő lökött, de olyan szinten hogy már fáj :D Imádom őket♥
Egyszerűen nem tudok mit mondani mert annyira jó. És már rögtön az első pár mondat megfogott.
Az összes beszólást szerettem, és azt ahogy mindenki egymásra talált és milyen jó kis csapatot alkotnak.
Egyetlen negatívum van csak, és az a rengeteg utalás filmekre/együttesekre/könyvekre vagy bármire. Minden oldalon legalább három ilyen volt. Oké hogy ott volt a magyarázat a lap alján hogy mire utalnak, de egy idő után már idegesítő volt hogy mindig csak az utalások.
Persze ettől még ugyanúgy élvezhető volt a könyv.
Ez az a fajta, amit ha rossz a kedved, csak leveszel a polcról, bárhol, ismétlem bárhol belelapozol és beleolvasol, már dőlsz a röhögéstől :)♥
Kíváncsian várom a folytatást!
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Imádtam,imádtam,imádtam! Nagyon tetszett,nem bírtam letennni,egyszercsak azt vettem észre hogy vége van.Pedig én még olyan szívesen olvastam volna Claire és Carter történetét.Annyira szerettem őket.Na és a fiuk Gavin hát az egyszerűen haláli.A poénokon hangosan kacagtam.Nagyon jól megírt könyv,egy percig nem unatkoztam rajta.Ajánlom mindenkinek!
Kakuk Márta véleménye:
Már az ajánlás nagyon tetszett, a buszon is sikerült párszor hangosan felnevetni, vicces mamipornó. Annyira nem szeretem a műfajt, de szórakoztatóak voltak a párbeszédek. Ránéztem, hogy sorozat-e, de tőlem itt akár be is fejeződhetne a történet, így is szép kerek mese volt. Persze majd el fogom olvasni a többit is, ha kiadják.
Fátyol Natália Marianna véleménye:
Egy oldalon véleményt kértem, hogy mit is olvassak, mert egyszerűen nem tudom eldönteni. Hát ezt a könyvet ajánlották sokan. Még szinte bele se melegedtem az olvasásba, de már dőltem a nevetéstől. Persze Claire élete nem egy hétköznapi élet, hiszen fiatal egyedülálló anyuka, de nem is egyedi. Megismerkedhetünk a kihívásokkal egy fiatal nő szemével, ami egy buli következményeként sikerült. Már nagyon szurkoltam, hogy mikor jön rá Carter, hogy ki is Claire valójában és mondanom sem kell egyenesen beleszerettem a karakterébe amikor elfogadta Gavin-t.
Bár nekem néha sok volt Gavin csúnya beszéde, de nagyon jókat nevetgéltem rajta. Imádtam, hogy az összes főszereplő nagyon vicces.
Alig várom, hogy megjelenjen a folytatása és nem bántam egyáltalán, hogy elolvastam. :)
Dórii Puskás véleménye:
Jaj nehezen dolgoztan fel a könyvet mikor a végére értem én kész vagyok egyszerűen fantasztikus, és persze irtóan vicces. Claire úgye egy fiatal anyuka, akinek a 4 éves fia egy egy éjszakás kalandból született de annyira egy éjszakás, hogy még a pasas nevét sem tudta. Mikor megvettem nem olvastam el a tartalmát, csak tetszett a bóritója. Haza értem olvasgatni kezdtem és rádöbentem mit is vettem. Nem bántam meg mert ha rossz kedvem is van mindig felvídit. Föleg Gavin :DD
Puskás Dórii véleménye:
Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét.) És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.

Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az „örökkön örökké”.

Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!...
Juhász Fruzsina véleménye:
Egy molyos ismerős ajánlására olvastam el ezt a könyvet, és egyáltalán nem bántam meg. Rég nevettem már ennyit könyvön. Szabályosan folyt a könnyem, és visítva röhögtem egyes részeknél. Mivel nem voltak nagy elvárásaim, így nem kellett csalódnom a könyvben. Gavin és Claire voltak a kedvencek, de Drewt is nagyon megkedveltem. Erotikus, vicces, romantikus. csoki minden mennyiségben! :) Már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mert részemről lezárt a trilógia első részének története. De biztos lesz valami csavar a második részben. Remélem abban sem kell, majd csalódnom. Csak ajánlani tudom (szigorúan +18).