ADATLAP
Bane krónikák 10. Igaz szerelem (és egy első randi)

Magnus Bane és Alec Lightwood egymásba szeretnek – de ehhez szükség van egy első randira is.

Amikor Magnus Bane, a boszorkánymester találkozik Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal, szikrázik a levegő körülöttük. Ami aztán az első randijukon történik, fellobbantja a lángot…
...
Silye Tibor véleménye:
Bár az egész novelláskötetet nem januárban kezdtem, de összességében érdekes volt mind a 10 történet. Nem egyformán tetszettek, sőt számomra a személyesebb hangvételűek jobban tetszettek. Azonban továbbra sem tudom, hogy szimpatikus vagy pedig nem szimpatikus nekem Magnus Bane. Valahogyan a kettő között érzem, mert vannak bizonyos dolgai, amik nagyon nem jönnek be. A 10 novelláról azonban azt tudom mondani, hogy el kell olvasni. A sorozathoz mindenképpen ajánló lehet, hogyha valaki gondolkodik rajta.

http://discussion.blog.hu/2017/09/19/bane_kronikak_9_10_avagy_a_tortenet_vege
Kovács Réka véleménye:
A Végzet Ereklyéi alatt Magnus és Alec volt a nagy kedvenc, sőt azt kell mondjam, hogy a Pokoli szerkezetek sem élveztem volna annyira Magnus nélkül :)
Ez a kötet... nos... nem lehetne még egy nullát az oldalszám mögé csapni. Annyira édesen szórakoztatóan mulatságos volt a "bénázásuk", és közben tökéletes párost alkotnak.
És most már tudjuk, hogy Alec egy ninja :D
Péhl Annamária véleménye:
A Végzet Ereklyéi 3. része közben olvastam el, és:
Egyrészről: Még, még, még, kevés volt ez a pár oldal!
Másrészről: Nem baj, hogy ilyen rövid volt, mert így is a padlóról kellett felmosnom magam, annyira ÉDES! volt a novella.
Harmadrészről: Akarok egy teljes, minimum 500-1000 oldalas regényt, amiben Malec kapja a főszerepet!
Szabó Sára véleménye:
Kezeket fel, aki olvasta Cassandra Clare Végzet Ereklyéi sorozatát!
Most azok, akik szeretik a Malec párost!
És most, akiket nem érdekel az első randijuk! Ugye, hogy ilyen nincs?
Annyira aranyosan, és még véletlenül sem sablonosan írja le Magnus és Alec első randiját, hogy ketté áll a fülem! Volt itt minden: nindzsák és vérfarkasok és minden más fincsiség, na és persze Magnus Bane és Alec Lightwood:)