ADATLAP
Gyönyörű tévedés
Könyvtár
A függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.
Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin.
A lány hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát. De amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól – még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja....
Kovács Szilvia véleménye:
Ez volt az első könyv amit McGuire-től olvastam, de az biztos, hogy nem az utolsó. Vicces volt és szórakoztató. Persze voltak benne sablonos részek, de egy ilyen típusú könyvnél ez egyáltalán nem meglepő.
Trentet imádtam. Igazi sármos rosszfiú, aki közel sem annyira rossz mint amennyire mutatja magát. Cami viselkedését néha nem igazán tudtam hová tenni, mint ahogy nem volt számomra teljesen világos a T.J.-vel kapcsolatos titkolózás sem. Oké, meglepődtem a végén, hogy ki is valójában T.J, de komolyan azt vártam, hogy valami titkos ügynök vagy kém, vagy mit tudom én aki titokban nyomozgat (na persze, lehet hogy a későbbi részeknél még erre is fény derül), szóval így az egy kicsit csalódás volt.
Cami családjának a viselkedését sem értettem, egy igazi rakás idióta, akiknek egyszerűbb mindenért a nővérüket hibáztatni, ahelyett hogy szembe néznének a valósággal és ők is a sarkukra állnának.
Csúszi Ancsi véleménye:
Olvastam már korábban a Gyönyörű sorscsapást, viszont az nekem megmondom őszintén, nem tetszett. Azonban a legjobb barátom azt mondta, hogy higgyem el, ez most tényleg más, és tetszeni fog. Nem bántam meg, hogy elolvastam. Sokkal felnőttesebb ez a könyv, mint az előző, és Trentont is nagyon megszerettem. Alig várom, hogy olvashassam a következőt.
Sándor Anita (AniTiger) véleménye:
Annyira nem jött be nekem, mint vártam, ugyanis Trent hatalmas kedvencem volt Travis és Abby történetében, de ez a regény… Nem. Volt. Az. Igazi! Trent nem az a szerethető bolond, akinek korábban tűnt.

Ha nem szeretném ennyire a tetoválással (is) foglalkozó regényeket meg a Maddox-sztorikat, akkor lehet, hogy idegbajt kaptam volna ettől a regénytől, de így lecsúszott.
Domokos Fanni véleménye:
Nehezen olvastam el, részben azért, mert időm sem volt, másrészt annyira nem tetszett.. Ezt a könyvet olvastam utoljára a sorozatból, és közel sem élveztem annyira mint a többit. Ennek ellenére úgy gondolom, van benne valami különleges. 10/7 pontot adnék rá. :)
Márton Réka véleménye:
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
véleménye:
Ismét színre kerül egy újabb Maddox fiú, akiről szóló könyvet ugyanúgy imádtam, ahogy a trilógiát. „Tetkós Trenton”-ban nem csalódtam, ahogyan Jamie McGuire írásában sem. A legjobb húzása Trentnek, hogy bevetette Olive-ot is.Camit nem értettem, miért nem dobja ki a kaliforniai barátját. Nagyon várom a következő McGuire könyvet! :D
Béres Zsófia véleménye:
Jó könyv. Habár nálam nem tudta felülmúlni a gyönyörű sorscsapást,de így is jó volt. Cami éppolyan megviselt volt mint Trent és így érezhető volt az,hogy ők összetartoznak. Nekem Cami édesapja enyhén szólva idegbetegvolt,de a szó szoros értelmében szinte őrült.Ezt az egyet nem értettem a könyvben.Ha egyszer az anyjukat is verte akkor mi francnak nem jelentették fel?! Visszaterve a főszereplőkre irtó cukik voltak,mivel Caminek volt barátja és ez a na húzzuk egymast sztori volt benne.Persze a vége boldog volt,de a legvégén akkorát néztem h akkor most mivan? Az is nagyon tetszett h a törtenettel parhuzamosan megy Travisék sztorija is. Osszesegeben nagyon tetszett a könyv várom a következőt.