ADATLAP
Rémes otthon
Egy elragadó, izgalmas regény veszedelmes viszonyokról és családi árulásokról. Jo Ellen Hathaway fotográfus úgy gondolja, már régen elmenekült otthonról, a család Sanctuary nevű kastélyszállójából. Legmagányosabb éveit töltötte ott, miután anyja hirtelen, megmagyarázhatatlan módon eltűnt. Ám a Georgia partjainál álló ház álmaiban sokszor kísérti. Ennél is zaklatóbb esemény történik azonban életében: valaki fényképeket küldözget neki; furcsa közelieket, lesifotókat, és a végén a legmegdöbbentőbb portrét. A képen anyja látható: meztelen, gyönyörű és halott. Jo úgy érzi, muszáj visszatérnie a szigetre, elidegenedett családjához. Egy férfi segítségével tudja meg az igazat a tragikus múltról. És lehet, hogy Sanctuary számára nem menedék, hanem a lehető legveszélyesebb hely....
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
Rémes otthon… Az első a Nora Roberts-könyvek közül, amit olvastam, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. Ebben a történetben minden van, amit egy olvasó elvárhat egy írótól: titkok, rejtélyek, szerelem, romantika, és még sorolhatnám. Nagyon izgalmas történet.
Berta Szilvia véleménye:
A könyv azt hozza, amit egy Nora Roberts könyvtől elvárható. A krimi szál közepesen izgalmas, és elég hamar borítékolható a gyilkos kiléte. Az, ahogy az írónő próbál mást is gyanúba keverni, nagyon gyengécskére sikerült. A szerelmi szál még ennél is kiszámíthatóbb. Esős délutánra és strandra megfelelő unaloműző, ha nem várunk tőle túl sokat.