ADATLAP
Ördögi angyalok 1. Angyalokkal csókolózni veszélyes
Vajon szabad angyalokkal csókolózni? A 13 éves Vicky számára a válasz több mint kristálytiszta: naná! Vicky egy átlagos problémákkal küszködő átlagos tinédzser. Két barátnőjével, Nessával és Gloriával együtt egy szerelmi nyomozóirodát vezetnek, de ahogy ez lenni szokott: reklám nélkül nem működik semmi... Ám ekkor jön a mentőötlet - szórólapok! A legmegfelelőbb helyszín pedig egy temető, ahol Azrael, a magányosan ácsorgó angyalszobor pont kapóra jön a fotózáshoz. Vicky a fénykép kedvéért megcsókolja a márványszobrot, de egy szörnyű balesetben a szobor darabokra hullik. Azrael a szerencsétlenségnek köszönhetően átadja a lánynak a képességeit, és attól a perctől kezdve Vicky élete fenekestül felfordul... ...
Bokor Kitti véleménye:
Thomas Brezina könyveit nagyon szerettem mikor kisebb voltam,így gondoltam hogy ebben a kategóriában ezt olvasom el. Hát…Mit is mondjak? Már nem igazán kötött le…Nem volt vészes és ez az angyalos dolog tetszett is,de valahogy nem volt az igazi.
Kohl Dóra véleménye:
Sikerült megbarátkoznom Vicky-vel és teljesen beleéltem magam a helyzetébe, ami eléggé komplikált volt. White-ba teljesen beleszerettem, de a végére kicsit ellenszenves lett. A könyv nagyon tetszett a második részével együtt. Kár hogy nálunk a hét kötetből csak ez a kettő jött ki.