ADATLAP
Álomszerető
Egy férfi, akit arra kárhoztattak, hogy örök élete során több ezer asszony szeretője legyen. Julian mindent tud a nőkről; miként szóljon hozzájuk, mi a lelkük kulcsa és legfőképpen, hogyan tüzelje fel a testüket. Ám Julian átkozza azt a napot, amikor büszke spártai katonából szerelmi rabszolga, dicsőséges hadvezérből vágyakozó nők szexuális játékszere lett. Másnak a gyönyörű testek, a kéjes női sikolyok elérhetetlennek tűnő vágyak, neki véget nem érő kínok. Egy napon Grace Alexander hívatja a szexrabszolgát, hogy kielégítse vágyait, de a fenséges asszony – oly sok nő közül először – felfigyel a büszke férfira, és kettőjük szerelme talán még a szörnyű átkot is megtörheti…...
Barna Adrien véleménye:
Grace Alexander nagyot csalódott a pasikban és már régen nem volt senkivel sem együtt, ezért barátnője meglepi egy könyvvel szülinapja alkalmából. Grace hülyeségnek tartja az egészet, de mégis belemegy a dologba, s így sikerül életre keltenie Juliant a szexrabszolgát. A lány minél jobban megismeri a férfit annál jobban beleszeret és meg szeretné szabadítani az átoktól, ami sikerül is neki de csak nagy szenvedések árán.
Turi Mária véleménye:
Sokat hallottam már az írónőről és könyveiről gondoltam itt az ideje hogy nekikezdjek egynek amit írt, nem csalódtam, tetszett, és hogy egy görög na jó legyen spártai félisten a főszereplő, és megértettem Gracet-t hogy nem szerette volna ha "visszabújik" a könyvbe. Szeretem olvasni magával ragadó volt és nagyon szívesen tanultam volna ókori történelmet Iulianosz-tól bármely egyetemen :) A végére még Aphroditét is megkedveltem, és Erosz , kár hogy nem szerepeltek benne többször. Végül csak bejött Selena jóslata, és egy teliholdas éjszaka megidézett makedón szerelmi rabszolgát, és egy XXI. századi nő tudja feloldozni :)