ADATLAP
Édes megadás
Gray Montgomery, a dallasi zsaru küldetést teljesít: meg akarja találni a fickót, aki megölte a társát, és rács mögé akarja juttatni. Hamarosan kapcsolatot talál a gyilkos és Faith között. És ha közel kell kerülnie a lányhoz, hogy elkapja a gyilkost – ám legyen. Faith kedves és szép. Megvan benne minden, amire Gray vágyik egy nőben. Ám gyanakszik rá, hogy a lány csak szerepet játszik: kizárt dolog, hogy képes legyen ennyire átadni az irányítást egy férfinak. Vagy mégis? Faith Gray-ben azt az erős és domináns férfit látja, akire mindig vágyott, akinek úgy tudja magát alárendelni, ahogy eddig senkinek. Gray-nek azonban nem ő a legfontosabb, hanem hogy elkapja a társa gyilkosát – egészen addig, amíg Faith veszélybe nem kerül, és Gray rá nem jön, bármit megtenne azért, hogy megvédje a lányt... Faith Malone megtévesztően finom külseje mögött egy olyan nő rejtőzik, aki pontosan tudja, hogy mire van szüksége: egy erős férfira, aki kérés nélkül veszi el, amit akar – hiszen ő kész mindent megadni neki... Maya Banks mindenki másnál jobban ért hozzá, milyen formák, ízek, illatok, hangok kellenek ahhoz, hogy egy jelenet igazán izgató legyen. Akadnak olyanok is, akik szerint be kellene tiltani a Banks-regényeket, mert tüzes jelenetei és a felgyorsult lélegzetű olvasók hőtermelése elősegíti a globális felmelegedést. "Gray ösztönösen közelebb hajolt, finoman megfogta a lány tarkóját, és magához húzta. Az ajka közé zárta a meglepett öröm, suttogó sóhaját, amely elhagyta a lány száját. Érezte a narancslé ízét a nyelvén, magába szívta a lány zamatát, valahányszor a nyelvük összeért....
Kozma Lászlóné véleménye:
Engem teljesen magával ragadott, egy csppet sem volt unalmas. Alig vártam, hogy újra leüljek és elmerülhessek benne. A szexualitása abszolút nem közönséges. Gray igazi nagybetűs FÉRFI, Faith pedig egy tündéri lány. Természetesen tudhattuk előre mi lesz a vége, de ettől függetlenül alig tudtam letenni.
Matyelka Anita véleménye:
Már neki kezdtem ennek a könyvnek egy párszor, de nem fogott meg. Pár évig pihent a polcon és most újra elővettem. Nem bántam meg. Átlendültem az első pár fejezeten és utána elém tárult az írónő buja fantáziavilága. Zavarba ejtően részletesen számol be a szerelmi aktusokról, szexuális dominanciáról és a többes felállásról is. Aki szereti az ilyen zaftos témákat, annak feltétlenül ajánlom figyelmébe.
Illés Renáta véleménye:
Nem rossz könyv annak, aki kedveli az erotikus irodalmat, de az akciós része kissé nyakatekert számomra - nem éreztem indokoltnak, hogy a lány veszélybe kerüljön, csak mert az anyja hapsija gyilkosságba keveredett és pénzre van szükségük. De hát jó, legyen, a lányt veszély fenyegeti, meg kell hát védeni. Mindenesetre aranyos, ahogy a férfi és a nő kerülgeti egymást, aztán egyszer csak vadul egymásnak esnek. ;)