ADATLAP
Édes semmiség
Minden ​csak egy pillanaton múlik. Csak egy másodperc, mikor megpillantod a nagy őt, és eldöntöd, hogy többé nem kell más. És épp ugyanennyi idő elveszíteni a szeretett férfit.
Képzeld el, hogy egyszer úgy veszítesz el valakit, akit szeretsz, hogy még nem is volt igazán a tiéd. Minden nap meglátogatod őt, és csak vársz. Várod a lehetetlent, egy jelet, vagy azt, hogy rád nézzen… és közben reménykedsz benne, hogy a bűnösöknek is kijár egy csoda.
Averynek elég volt egyetlen pillantás, hogy tudja, mit érez. A piros lámpánál állva, a mellette lévő sávban meglátta a férfit, akibe szerelmes lesz, s akihez feleségül megy. Gyakran hallani olyan szerelemről, amely időbe telik, míg kialakul. De Avery és Josh szerelme inkább hasonlított egy hirtelen fellobbanó lánghoz, és miután életük szálai összefonódtak, minden megváltozott. Avery megtalálta, akit egész életében szeretett, a gyermekei leendő apját. Avery és Josh közös élete egyetlen pillanat leforgása alatt kezdődött el, majd ugyanolyan hirtelen véget is ért: a késő esti kimaradások, a kifogások, a hazugságok. Egyetlen szempillantás alatt olyan lett minden, mintha nem is létezett volna.
Amikor úgy érzed, tudod, hogy mi történik, nem is sejted, mi jöhet még ezután…...
Járfás Vivien véleménye:
Amíg el nem értem a könyv végén lévő csavarhoz, miszerint a kóma állapotán keresztül két párhuzamos történetre bontja a szerelmespár életét, addig teljesen középszerű, felejthető, egyszer-olvasós romantikus regény. A csavar viszont nagyon tetszett kicsit többet is vártam volna tőle.
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Hát ez a könyv enyhén szólva is megdöbbentett. Szerettem, hogy nem egyszerű munkájuk van. Szerettem Averyt és Josht is. A csavart, bár nem egyszerű, annál inkább. Főleg mert abszolút nem számítottam rá. Lesokkolt, megríkatott, napokig alig tértem magamhoz. A végén szeretném azt hinni, hogy ez így egy boldog befejezés és egy annál boldogabb új élet vár rájuk.