ADATLAP
Életem a Walter fiúkkal
Egy teljesen új, kortárs YA (young adult) írótól: A My Life with the Walter Boys középpontjában a mindig pedáns, rendes és tökéletes Jackie Howard áll. Mikor a világa a feje tetejére fordul egy tragédia miatt, Jackie-nek meg kell tanulnia újból felszabadultnak lennie, és a családjával lennie.

Jackie nem szereti a meglepetéseket. A káosz az ellensége. A legjobb módja, hogy a sikeres, elfoglalt szülei észrevegyék, ha tökéletes. Tökéletes külső, tökéletes jegyek, a tökéletes lány.
Most pedig Jackie-nek el kell cserélnie tökéletes személyiségét és a New York-i lakását egy Coloradói tanyára, és vele együtt járnak a Walter fiúk is.


Jackie-t körülveszik a hangos, piszkos, idegesítő srácok, akik semmi szabad teret nem hagynak neki. Oké, egyesek talán helyesek, de attól még idegesítőek.


Mégsem hordja fent az orrát, akármit is mondanak. Hogyan illeszkedhet be, és léphet tovább, mikor a szülei emlékét csak úgy tudja fent tartani, ha továbbra is a tökéletesség ígéretével él?...
Gyalog Nikolett véleménye:
Hát mit is mondjak, egynek elment. Már az elején kiakadtam azon, hogy Jackie csak parázni tud mindenen és próbálja minden érzelmét elrejteni. Miután úgy ahogy beilleszkedik a fiúk közé meg a suliba szerintem akkor is olyan merev mint aki karót nyelt. Jó lehet más is így lett volna a helyében, ha egy halom kigyúrt, hibátlan fiúkkal teli házban élne. Alexet az elejétől kezdve nem csíptem, de mondjuk Cole se lett a kedvencem. Én még megtekertem volna a sztorit azzal, hogy ha már 2 Walterrel járt Jackie, akkor a végén összeboronáltam volna még Cole iker tesójával Danyvel, hogy teljes katyvasz legyen, ha már úgy is vissza megy New Yorkba. Voltak benne érdekes részek, de nem lesz a kedvencem azt hiszem.
Klokk Vanessza véleménye:
Teljesen életszerű, hogy a csinos új lány akit megkeserít a gyász egy olyan házba költözzön, ahol mindenhol tesztoszteron feszül és még az 5 éveseknek is kocka hasa van. De a szerelmi háromszög kategóriát teljesen kielégítette, és gondolom jó pár tinilány álmát is, ahogy követtük a szereplőt, aki bármelyik pillanatban szexis hatos pakknak ütközhetett. Nem azt mondom, hogy ez nekem ellenemre lenne, de maga a könyv semmiben nem hatott meg. Olyan egyszer olvastam kategória ez is.
Roses Nicole véleménye:
Furcsa volt ez a könyv. Szóval...Jackei egy igazi háremben élt. De komolyan.
Meg egy kicsit... abszurd az egész. Szóval, nem hiszem, hogy nagy az esély arra, hogy meghalnak a szuper gazdag szüleim, és anyukámnak egy ezer éve elfelejtett barátnője befogad, akinek mellesleg 11 fia, és egy lánya van, de ő simán beillik fiúnak. Mármint, most komolyan..
Igazából, Cole-ért sem voltam oda annyira. Alex pedig az agyamra ment.
Nem mondom azt, hogy rossz könyv volt, de három óra alatt a végére értem. Picit... olyan... minden olyan gyorsan történt. Szívesen elolvasnám a folytatást, de csak angolul jelent még meg, és bár értek angolul, magyarul érdekesebb.
Igazából jó kis könyvecske volt, pont egy mai nyári estéhez illik. Hiszen, úgyis csak untam magam egész este, most, hogy itt a nyári szünet, nem igazán van mit csinálnom, csak olvasni. :D
Próbálom nyáron elolvasni a lehető legtöbb könyvet, hogy télre ne legyen az, hogy nincs időm.
Szóval, ez a könyv... 5/3 :)