ADATLAP
Örömkönyv
Müller Péter mesél. Szerelemről, családról, életről, mámorról, anyák bölcsességéről, párkapcsolatokról, az emberi lélek és az angyalok titkairól. Különös történetek és mély gondolatok gyöngyszemeit fűzi föl egyetlen szálra. Ezt a szálat úgy hívják: Öröm. Aki olvasta az író "Szeretetkönyvét", s főleg a Nők Lapjában megjelent nagysikerű sorozatát, a "Boldog lelkek táncát", most felidézheti és folytathatja a beszélgetést; új, megrendítő érzésekkel és varázslatos mesékkel gazdagodhat....
Ozgyin Erika véleménye:
Ez pont az a könyv, amit lelkesedve vettem meg, és mégis hatalmas csalódás volt. Sok esetben összeszedetlen, csapongó gondolatokkal ide-oda. Nem mondom, hogy az egész nem tetszett, mert volt benne pár jó meglátás is, de inkább keltette azt a hatást, hogy na írni kell egy könyvet, így dobjunk mindent bele. Inkább vettem volna ki könyvtárból, mint boltból venni. Nem valószínű, hogy többször is leveszem majd a polcról.
Gábor Stefánia véleménye:
Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végéig boldogtalan, de csalódások nélkül!