ADATLAP
Újra veled, Sydneyben
Kóródi Szonját, az egyik kereskedelmi tévécsatorna kommunikációs szakemberét fejvadászcég közvetíti egy új, de nagyra törő környezetvédelmi céghez. A munka nehezebb, ám izgalmasabb, a fizetés jobb, a kilátások mesések... vagy mégsem? Szonja szép lassan rájön, hogy elődje és egy másik kollégája titokzatos körülmények vesztette életét, és a szálak munkahelyére, a GreenDay óbudai bázisára, illetve onnan még messzebbre vezetnek... Míg Szonja az informatikus párja segítségével magánnyomozásba kezd, egy másik lány, a családi ok miatt kollégiumban élő, tizenötéves Tina egy rosszul végződő buliban vesz részt. Másnap már nem megy vissza az intézetbe, hanem beköltözik egy elhagyatott hétvégi házba. Ám amikor megtudja, hogy egyetlen barátnője egy új dizájnerdrog áldozatává vált, bosszút esküszik, és a díler nyomába ered, nem sejtve, hogy maga is egykönnyen áldozattá válhat.
Szonja és Tina útja eleinte nem keresztezi egymást, azonban mindketten elszántan küzdenek az igazukért.
Vajon elég bátrak-e ahhoz, hogy megállítsák a gépezetet, bevállalva az igazságot? És elég bátrak-e ahhoz, hogy összeszövetkezzenek, tudván, hogy csak együtt menekülhetnek meg?...
Eőriné Zsoldos Ildikó véleménye:
Izgalmas törtènet. Hetekig àllt a polcon, mert tudtam, hogy csak akkor kezdhetek bele, ha sok időm lesz. Elkezdtem ès azt vettem èszre, hogy màr vège is van. A törtènet mozgalmas, olvasatja magàt a könyv. Szinte egy nap alatt a vègère èrtem, alig tartva nèmi szünetet. Tina ès Szonja izgalmakal teli törtènetèt ismerhetjük meg. Többet nem àrulok el ròla, èrdemes elolvasni!