ADATLAP
Őszinte hazugságok
Eve Benedict a mozi utolsó istennője. A füstös hangú szexszimbólum két Oscar-díj tulajdonosa, négyszer ment férjhez, és számtalan szeretője volt. Nincs olyan titok, olyan botrány, amiről ő ne tudna. Eve elhatározza, hogy kiadja memoárjait, méghozzá kegyetlen őszinteséggel. Maga választja ki életrajzíróját, Julia Summerst, hogy elmesélje neki élete történetét. Julia, akinek ehhez fel kell cserélnie nyugodt connecticuti életét a Beverly Hills-i pompára, utálja a rivaldafényt, de szereti a munkáját és otthonát, ahol egyedül él tízéves kisfiával. Ezt a lehetőséget, amilyen csak egyszer adódik az életben, hogyan utasíthatná vissza? Eve nevelt fia, Paul Winthrop azonban ellenzi az életrajz kiadását, egyszersmind kihívásnak tekinti Julia meghódítását. Julia megtapasztalja, meddig képesek Eve ellenségei elmenni, hogy megakadályozzák a könyv megjelenését, és közben a nő legféltettebb sötét titkát is meg kell ismernie. Ez a titok alapjaiban változtatja meg Julia életét – mely kis híján brutális véget ér....
Semegi Ágnes véleménye:
Összességében klasszikus Nora Roberts, egynek jó volt. Romantika, botrány, sötét titkok, egy kis krimi. Kedvelhető karakterekkel, és (nagy örömömre) jól elvarrt történeti szálakkal. A műfaj kedvelőinek mindenképpen ajánlom, bár aki sok hasonlót olvasott, annak nem lesz benne túl sok meglepetés.
Bankó Sarolta véleménye:
Nora Roberts most sem okozott csalódást. Izgalmas, fordulatos regény, ismét szerethető fő- és mellékszereplőkkel. Valamikor a közepén rájöttem, hogy ki áll a dolgok hátterében :)
Csak ajánlani tudom!
Budai Zsuzsanna véleménye:
Tipikus könnyű nyári olvasmány. Szerelem, izgalom, csillogás. Talán kicsit túl sok is, dehát ez Hollywood. Izgalmas a cselekmény, érdekes a végkifejlet.