ADATLAP
14
Lelakatolt ​ajtók, szokatlan fények, mutáns csótányok.

Nate lakásával valami nincs rendben. De a gondolatait most más köti le. Utálja a munkáját, a bankszámlája lassan kimerül, és még barátnője sincs. Elképzelni sem tudja, mit vár az életétől. Új lakása nem éppen ideális, de legalább élhető, és megengedheti magának. A bérleti díj egészen alacsony, a házkezelő cég ügynöke szuperbarátságos, és a rendellenességek inkább csak idegesítőek, mint nyugtalanítóak.

Egészen addig, amíg a férfi nem találkozik Mandyvel, a szomszédjával, és fel nem fedezi a lány lakásának furcsaságait. És a másik szomszédjáét, Xeláét. És Tim és Veek lakásáét is.

Merthogy a régi, Los Angeles-i téglaépület minden egyes bérlakása szolgál némi rejtéllyel. Olyan rejtélyekkel, amelyeknek a története több mint száz évvel korábbra nyúlik vissza. Némelyik furcsaság szembeötlő, míg másokat zárt ajtók rejtenek el a kíváncsi tekintetek elől. Viszont ha e különös rejtélyek összeadódnak, az akár a véget is jelentheti Nate és barátai számára.

Vagy az egész világ számára…...
Simon Csilla véleménye:
Filmekben sem szeretem se a thrillert, se a sci-fit, hát könyvben sem lett a kedvencem. Szépen lassan épül fel a sztori, végig szinten tartott a borzongás, az izgalom. A szereplők fokozatosan váltak szimpatikussá, sorban felnőttek a feladathoz, a közös nyomozáshoz. Kerek egész a történet, nem hagyja nyitva a végét az író. Végig cselekményes, jól olvasható stílusban megírt történet. A vége nekem egy kicsit a műfaj miatt sok(k), de élvezhető. :)
Klokk Vanessza véleménye:
Fantasztikusan izgalmas, misztikus és letehetetlen könyv. A találgatásoktól már megőrülünk amikor kipattan a titok nyitja akkor az ember csak eldobja az agyát. A szereplőket majd mindet megkedveltem, a megfelelő mértékben volt borzongató és teljesen magával ragadott. Ajánlom mindenkinek!