ADATLAP
80/10/10
„Ha szeretne kívül belül energikusabb, egészségesebb és boldogabb lenni, akkor Önnek mindenképpen hasznára válnak a Dough Graham-féle módszer jól bevált és ésszerű ötletei. Mindegy, hogy csak egy hétig, egy évig vagy esetleg egész hátralévő életében követi a 80/10/10-et, biztos lehet benne, hogy ez idő alatt fantasztikus eredményeket fog elérni. Minél hosszabb időn át alkalmazza ezt a módszert, annál biztosabb lehet benne, hogy végre letért arról az útról, ami eddig a látszólag elkerülhetetlen degeneratív betegségek és a korai öregedés felé vitte. Miért is akarna bárki visszautasítani egy olyan lehetőséget, ami ízt ígéri, hogy kicsattanóan egészséges lehet egész életében?"

Marilyn Diamond, a Testkontroll című könyv társszerzője

Dr. Douglas N. Graham írta a The High Energy Diet Recipe Guide (Magas energiatartalmú étrend recept kalauz), a Grain Damage (A káros gabona) és a Nutrition and Athletic Performance (Táplálkozás és teljesítmény) című könyveket (a könyvek magyarul még nem jelentek meg). Dr. Graham előadásaival és személyes tanácsadással már több ezer embernek segített lefogyni és visszanyerni az egészségét. Világ életében sportolt, és szerte a világon nagyon sok élvonalbeli sportoló mellett dolgozott edzőként....
Vajda Ágnes véleménye:
Nagyon ajánlom ezt a könyvet különösen vegetáriánusoknak/vegánoknak. Rávilágít, hogy az egészségesnek hitt étrend mitől nem lesz mégsem az. Maximálisan szembemegy a hagyományos étkezési szokásokkal. Érdekes, sok újdonságot olvastam.