ADATLAP
90 perc
90 PERC - mindössze ennyi időre elég oxigénje maradt Maxnek és Carysnek, a két asztronautának, akik egy végzetes aszteroidaütközés következtében kint rekedtek az űrben.
A másfél óra alatt hol kétségbeesetten hibáztatják egymást, hol higgadt józansággal próbálják megtalálni a megmenekülés módját. A feszült ritmusú történettel együtt nem mindennapi szerelmük megkapó történetét is megismeri az olvasó, melynek hátterében kirajzolódik a nem is olyan távoli jövő képe. Egy globális katasztrófa következtében Amerika és a Közel-Kelet megsemmisült, a túlélők között farkastörvények uralkodnak, míg az egyesült Európia egy újraszervezett demokratikus utópiában próbálja meg stabilizálni a békét és a biztonságot a Földön. Vajon sikerülni fog?...
Sebők Dominika véleménye:
90 fantasztikus percet jelenit meg a könyv. Rengeteg érzelmet váltott ki belőlem olvasás közben. Meglapő, fordulatos, izgalmas, váratlan, letehetetlen! Néhol felkavaró, néhol elgondolkodtató. Fantasztikus vétel volt, nem bántam meg, hogy elolvastam! Még az sem kizárt, hogy visszatérő olvasmányommá válik..