ADATLAP
A ​kör bezárul
Danielle Steel fordulatos új regényében visszakalauzolja az Olvasót az 1960-as évek zaklatott világába. Amerika forrong. Kennedy és Martin Luther King meggyilkolása. Vietnam. Egyetemi diákok véres ütközeteket vívnak a sisakos-pajzsos rendőrökkel.
Ebben a forgatagban keresi helyét az ifjú és gyönyörű lány, Tana Roberts. Jogot tanul. New York-ból, a faji zavargásoktól hangos Délre költözik, mert pályáját – ügyészként is, bíróként is – csak az igazság bajnokaként tudja elképzelni. Mindent feláldozna ezért a vágyálomért. Szerelmet, nyugalmat, anyagi biztonságot. Bizonyos időbe telik, míg Tana magánélete is révbe ér: a kör bezárul....
Békés Nikolett véleménye:
Na kérem, nálam is úgy látszik eljött az az idő, amikor rájöttem, hiába jelentkezek egy kihívásra, nem biztos megéri a szenvedést.

Előre is elnézést kérek, minden Danielle Steel rajongótól, de nekem ez egy kínszenvedés volt, és pont ezért gyorsan le is daráltam, bevallva néhol sorokat elnéző tekintettel.

Sem a stílus, sem pedig a történet szerkezete és el nagyolása nem ütötte meg azt a mércét, amit alapvetően elvárok egy kötettől.

Ebből kiindulva, nem hiszem valaha fogok olvasni az írónőtől.