ADATLAP
A 23 és 3/4 éves Adrian Mole küzdelmei
Adrian Mole átlépte a felnőttkor küszöbét, és küszködik. Albérletek közt vándorol, gőtékkel foglalkozik, ügynököl, étteremben mosogat, és persze szorgalmasan írja regényét, az "Ímhol hazámnak sík hegyei"-t........
Silye Tibor véleménye:
És szerencsére jól folytatódott a történet. Az előző kötethez képest ezt nagyon szerettem, és igazán élveztem az olvasást. Gyorsan be is fejeztem. Most nem csalódtam senkiben, sőt igazán érdekes fordulatokat vett a cselekmény. Kíváncsi leszek a folytatásra. Jövőre kiderül. :)
Balazs Diana véleménye:
Nem ismerem az előző köteteket, bár AZ Adrian Mole könyvekről már hallottam, de ez volt az első ami a kezembe akadt. Szóval összehasonlítási alapom nincs, hogy jobb e vagy rosszabb e , mint az előző kötetek, viszont erről azt tudom írni, hogy nem tetszett. Nekem nem volt sem humoros, sem sajnálni való, sem ironikus sem semmilyen. Inkább egy lúzer, aki egyáltalán nem vicces, maximum csak az próbál lenni
Papp Veronika véleménye:
Trilógiám harmadik darabja, de tényleg a borítója szúrt szemet a könyvtárban (Gabo Kiadó!). Talán ez a leggyengébb darabja a sorozatnak, a legkevésbé emlékezetesebb, de mégis ugyanolyan örömmel olvastam, mint a többit. Adrian javíthatatlan. Ő és a szülei semmit sem változnak, a világ körülötte jócskán. Pandorából doktor lesz, Barry Kentből befutott író....és Bert Baxter sem maradhat ki!
Budai Anita véleménye:
Adrian az első kötet megjelenése óta bár már 10 évvel idősebb de még mindig épp ugyanolyan szórakoztató az élete. Sőt, mióta dolgozik, és szerelmi ügyei is elég bajosan alakulnak, még talán sokkal izgalmasabbnak is mondható. Egyszerűen képtelen felnőni sok dologhoz, például a nőkhöz, vagy ahhoz hogy kiálljon magáért. Meglepő lett volna ha ebben a részben úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember gondolná. De szerencsére az írónő egyszerűen minden részt képes teletűzdelni olyan fordulatokkal amikre senki nem számít. Nagyon tetszett. :)