ADATLAP
A Suttogó Árnyak Öble
Leslie L. Lawrence számára rosszul indul a nap. Sammy Davis jr. (a kutya) hullát talál egy faodúban, Atahualpa (a seriff) megitatja saját készítésű pálinkájával, az óriás cincéreknek bottal ütheti a nyomát, ráadásul a rettegett suttogó árnyak is feltűnnek. Más talán szedné a cókmókját és továbbállna, de nem így Leslie L. Lawrence. Hősünk foga közé szorítja pipáját, kezébe veszi .38-0 Smith and Wessonját, és elindul, hogy fényt derítsen a rejtélyes árnyak titkára....
Borcsa Ferenc véleménye:
Mint általában a LLL könyvekben egy újabb érdekes témát boncolgat. Érdekesen írja körbe a témát és van benne elég izgalom és fordulat, hogy élvezetes legyen. Nekem egy újabb lenyűgöző könyv.
Benedek Linda véleménye:
Régebben gyakran olvastam Leslie L. Lawrence könyveket. Peruban játszódik a történet és ezért is kezdtem el. Kicsit eltér az általam eddig olvasott könyveitől (szerintem a vége nem volt annyira túlbonyolítva, mint általában és szerencsére nem is volt benne annyi öldöklés). Izgalmas, fordulatos volt a történet, de igazából ennyi. Egyszer el lehetett olvasni.
Méry-Wolf Emőke véleménye:
Izgalmas és fordulatos könyv. Egy-két csavar a történetben várható volt, de aztán végül győztem követni az eseményeket és kapkodni a fejemet, hogy ki kivel van.