ADATLAP
A Titoktündér
Egy mese, melyben nincsenek robotok és halálfejek, sem fegyverek, űrlények vagy topmodell kinézetű teremtmények. Nincs benne csúnya beszéd sem, és a bugyuta, értelmetlen, semmitmondó történések is kimaradtak.
Hogy mi az, ami szerepel benne?
Varázslatos mesevilág, mely szórakozás és hasznos segítség is egyben szülő és gyermek számára. Többek között, HA:
kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, netán elveszít valamit, vagy híján van az önbizalomnak.
De akkor is önfeledt mesés perceket nyújt, ha ezek mindegyike szerencsésen elkerüli gyermekét.

Játék és mese, melyben észrevétlenül kap helyet a pozitív gondolkodásra való nevelés, az önbizalom fejlesztése és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítása és megtartása. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt!...
Kornélia Jolán Finta véleménye:
Az óvodásaim imádják a meséket a könyvben, folytatásonként délutáni alvás előtt meséltük, várták a következő történetet mindig. Nagyon jó könyv a többi részét is érdemes elolvasni.
Horváth Barbara véleménye:
Óvónő vagyok, a gyerekeknek olvastam alvás előtt ezt a könyvet. Az egyik kislány elhozta a sajátját is (egy másik részt), ezzel párhuzamosan meséltem abból is. Most kezdtük a harmadikat. A gyerekek nagyon élvezik, szeretik ezeket a meséket, várják őket. Nem vagyok oda a mai szerzőkért, jobban szeretem a hagyományos régi magyar népmeséket, de ez a könyv kifejezetten tetszik. A történetek életszerűek, valóban szól egyszerre a kisgyerekeknek és a felnőtteknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
hát ez tüneményes. Nemcsak én olvastam, hanem esti mesének a gyerekeknek is elmeséltem. Tényleg csak arra ösztönzi az olvasót kcsit-nagyot egyaránt, hogy mindenben meglássa a jót, és bármi baj történik, azt a kicsi gyerek illetve a nagy felnőtt hogyan tudja kezelni. Akár varázseszközökkel....
Zara véleménye:
Nagyon aranyos kis könyv. A lányaim teljesen oda vannak érte :) Azóta folyamatosan kérdezgetik, hogy most is nézi-e őket a titoktündérük! Tetszenek a megoldásai a különböző problémákra, bár még emlékeztetnem kell a versikére lányokat, hogy ha csúfolódnak velük. A többi részét is beszerezzük :)
Elek Henriette véleménye:
Lola a titoktündér és Toby története nagyon tetszett nekem. Igazán kedvesek a szereplők és a különálló, de mégis összefüggő történetek nagy segítséget jelenthetnek a szülőknek abban, hogy fontos kérdésekben hogyan segítsenek a gyermekeiknek. Megoldást kínál az önbizalomhiány leküzdésére, a verekedős gyerekek leszerelésére, válaszokat ad a Mikulással és a fogtündérrel kapcsolatos kérdésekre. Sajnálom, hogy a gyermekeim már kinőttek a mesék világából, de jó szívvel fogom ajánlani minden olyan ismerősömnek, akinek óvodás vagy kisiskolás gyermeke van.