ADATLAP
A bíbor lakosztály
A lelkes és tehetséges újságírólány, Joanna Chandler egy bulvárlapban ír szerelmi jó tanácsokról és szexpraktikákról, miközben a címlapra jutásról ábrándozik. Amikor váratlan lehetőséget kap arra, hogy az első oldalon tudósíthasson egy botrányszagú előadásról, bomba sztorira számít. A nagy durranás azonban elmarad, reményeit romba dönti hűtlen partnere, életébe pedig berobban egy lenyűgözően vonzó, szellemes, ám bosszantó ismeretlen. Ryan Hill.

A nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató kultúrantropológus a nőkről vallott nézeteivel alaposan magára haragítja a lányt, aki ráadásul az állását is majdnem elveszíti miatta. Mégis vele kell oknyomozó riportra szövetkeznie, hogy aztán kalandozásaik során a férfi furábbnál furább erotikus klubokba csábítsa. Yana egyre mélyebbre merül a szenvedély birodalmába, feltárul előtte Ryan komor múltja, és súlyos titkok közelébe jut. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?...
Judit Pletscher véleménye:
Nagyon pozitív csalódás volt a könyv. Nem azt a tipikus erotikus könyvet kaptam amit vártam. Sokkal intelligensebb volt a könyv a többi ilyen típusúnál. Ez kultúrantropológiai szállnak köszönhető. Tetszett, hogy megmagyarázták benne, hogy a mai nők miért szeretik az ilyen fajta könyveket. A sztori is izgalmas volt és folytatásért kiállt, ami remélem meg fog születni.