ADATLAP
A boldog emberek esőben csókolóznak
Amikor vigasztalhatatlan voltam, Edward terelt arra az útra, amely megszabadított a Colin iránti hűség kényszerétől. És éreztem, hogy most már tőle is megszabadultam, és készen állok rá, hogy más férfiak előtt is megnyíljak.

Írországból való hazatérése óta Diane-nak sikerült pontot tennie az Edwarddal folytatott viharos kapcsolat végére, és szilárdan eltökélte, hogy Párizsban építi fel újra az életét. Legjobb barátja segítségével ismét nagy lendülettel veti bele magát irodalmi kávéháza felvirágoztatásába. Itt ismerkedik meg Olivier-vel, aki kedves, figyelmes, és főleg: elfogadja, hogy Diane nem akar többé anya lenni. Mert Diane tudja, hogy soha nem fogja magát túltenni a kislánya elvesztésén.
Csakhogy egy váratlan esemény minden tervet felborít: Diane egyre kevésbé biztos benne, hogy jól döntött. Igen ám, de lesz-e bátorsága új utat választani? ...
Szalai Adél véleménye:
Fél nap az az egy nap. Aki olvasta az első részt, ne hagyja ki ezt sem, sőt tutira nem is akarja majd letenni, mint ahogy Én sem. Imádtam!! Szerelmes, könnyed, megható, szomorú, néhol vicces olvasmány. Volt ahol nyeltem a könnyeimet, volt ahol hangosan felnevettem!!