ADATLAP
A cica, aki haza akart menni
...
Pavlényiné Boza Anita véleménye:
A történet röviden: Csíkos, a cica Franciaországban él egy négy gyermekes családnál. Egy véletlen folytán átléghajózik Angliába, ahonnan megpróbál hazajutni kis gazdáihoz.

Véleményem: Kedves történet a hűségről és a szeretetről. Nagyon aranyosak a visszatérő elemek és a rajzok. Élvezet volt olvasni, ha a macskaimádó nagyobbik fiam akkora lesz, neki is el fogom olvasni.

5/5
Juhász Beáta véleménye:
Volt bennünk várakozás, hiszen olvastunk már az írónőtől, és nem csalódtunk. Gyermek, felnőtt nagyon szerette ezt a könyvet is. Egyedi megfogalmazás, egyedi rajzok és nagyon kedves történet a kitartásról, a család- és hazaszeretetről szóló. Igazán nem mindennapi.
Gergely Edina véleménye:
Tündéri kis történet, imádni való karakterek, különösen a cicus, aki mindent megtesz azért, hogy hazajusson, még úszni is képes, ez azért nem semmi teljesítmény!
Engem külön megfogott az illusztráció is, nagyon aranyosan van minden megrajzolva, igazán egyedi stílus.
Kincses Kornélia véleménye:
Nagyon kedves kis történet a honvágyról, az elveszettség érzéséről és arról, mi mindent meg lehet tenni azért, hogy hazajussunk, még akkor is ha csak kiscicák vagyunk. "Símoá!" Mindenképpen ajánlom gyerekeknek és olyan felnőtteknek is, akikben még él a gyermek.