ADATLAP
A démonkirály csókja
Kresley Cole lenyűgöző regénye egy démonkirályról, aki koronája visszaszerzéséért küzd, és a gonosz varázslónőről, aki a férfi legtitkosabb vágyait használja ki, hogy az útjába álljon.

A férfi rögeszméje a varázslónő, aki testét odaadja, de a szívét nem.

Miután Sabine, az Illúziók királynője a búvóhelyére csalogatja, és csapdába ejti Rydstrom Woede-ot, a könyörtelen harcos küzd a királynő csábítása ellen. Ádáz démontermészete azonban vágyik a pompás testre. Rydstrom a szökést tervezi, de közben meg akarja kaparintani Sabine-t – a saját feltételei szerint.

A királynő bukását a csatákban sebeket szerzett démon okozza, aki megesküszik, hogy mindenáron megtartja a lányt.

Amikor Rydstrom kiszabadul, elrabolja Sabine-t, és ezzel szerepet cserélnek. Most a lány küzd, hogy ellenálljon a felséges gyötrelemnek. És minden találkozás során egyre jobban vágyik könyörtelen ellenfelére....
Hegyi Nikolett véleménye:
Nem terveztem senkit lebeszélni könyvről egészen eddig...de...egyet fizet tízet kap akció keretében jutottam hozzá ehhez a példányhoz és ezt sajnos méltán tükrözi a könyv. Amolyan vámpírpornó nőknek. Kétségek férfi és női oldalról, megmagyarázhatatlan érzelmek (szeret-nem szeret-mindennel jobban szeret-elvesz feleségül-akkor tuti nem szeret-utál-feláldozza értem az életét, így tuti nem is gondol rám sosenem). Férfiak ötven méteres körzetben kerüljék el, mert mindennemű logikát mellőz. Akinek viszont bejönnek az akciófilmek, a háború és kevéssé viselik jól, hogy egy 400 oldalas harc kitetődőzését fél oldalban lerendezik, azoknak nem ajánlom. Nem véletlen sokadjára olvastam el...De hogy még őszintébb legyek, ha bejött a szürke ötven, ezt imádni fogod.