ADATLAP
A döntés
Maddie-nek mindene megvan, amire vágyott: férj, két gyermek, otthon egy rendes környéken. Az élete tökéletes. Egészen addig, amíg az ikrei tizedik születésnapjának reggelén be nem csenget hozzá a végzet. Egy símaszkos férfi áll az ajtóban, fegyverrel a kezében, és arra kényszeríti az asszonyt, hogy döntsön, melyik gyermeke haljon meg, és melyik éljen tovább: a fia vagy a lánya.
A valóra vált rémálom után a nő romokban hever, mindene odavész - az emlékei is. Ezért minden idejét azzal tölti, hogy megtalálja a választ, ki és miért tette ezt velük. Talán mégsem volt olyan tökéletes az élete? Vajon tényleg ismerte azt a férfit, akihez feleségül ment? Mennyire bízhat meg a legjobb barátnőjében? A sógorának miért nem volt soha barátnője? És a legfontosabb kérdés: talán a családja még mindig veszélyben van?

Samantha King regénye az első laptól kezdve magával ragadja, a váratlan fordulatok pedig az utolsó mondatig nem eresztik az olvasót. Kötelező olvasmány a Lány a vonaton és a Zárt ajtók mögött rajongóinak....
Fekete Gabriella véleménye:

chaos18 2017.09.22
Mi lehetne annál nehezebb, mint választani a két gyermekünk közül?! Samantha King regényének első pár fejezete ezzel a szönnyű kérdéssel foglalkozik, mivel a főhősnőt e kérdés elé állította egy fegyveres támadó. Maddie szelleme hosszan foglalkozik döntésével, felidézve közben a múltat. A könyv második részében a cselekmények felgyorsulnak, izgalmas krimi bontakozik ki a szemünk előtt. s további nehéz kérdéseket boncolgat: Meg lehet bízni a hozzánk közelállókban? Mennyire ismered az ismerőseidet? Végeredmény nem olyan borzalmas mint a címből gondolja az ember. Rossz idegzetűek is olvashatják. :)
Tünde véleménye:
Nagyon érdekelt a leírás alapján a könyv...előre leszögezem nem egy tipikus krimi regény,Inkább a lélektani motivációk ok-okozat iránt érdeklődők figyelmébe ajánlom. Feszes, jó cselekményszál jellemzi...egy problémám akadt de az elég nagy sajnos már a felénél ki lehetett számolni a forgatókönyvet, a vége semmi csavart nem hozott :(