ADATLAP
A fantasztikus nagynéni
Talán nincs is olyan diák, akiben fel ne merült volna a vakáció első napjaiban: „Hej, nem sikerül, amit a szünidőre terveztem! Ez a nyár bizony már az ördögé!” Így kesereg ennek az érdekes regénynek a két főhőse is. Külföldi kalandozás helyett otthon maradással sújtja őket a szülői szigor, sőt a dolgot még egy nagynéni is súlyosbítani fogja… Aztán mintha csoda történne! Megérkezik a nagynéni, aki küllemében is, jellemében is egyaránt „fantasztikus”, és ezzel megkezdődik ifjú barátainknak, Csabának és Hubának nem mindennapi vakációja....
Katics Orsolya véleménye:
Évek óta már csak a polcon állt a könyv, ráfért már az, hogy leporoljam. Gyermekkorom kedvenc könyve volt, és bizony már a tizedik oldalon rádöbbentem, hogy ez még mindig fantasztikus! Aranyos, pörgős történet, kedves szereplőkkel, ez az, amire szerintem minden gyereknek szüksége lenne!
Schwarcz Kriszti véleménye:
Imádom ezt a könyvet, és a filmet is ami belőle készült! Csupa kedvesség, szeretet, bohóság. Igen, régen ilyen volt az élet, és én azt is imádtam :) Bármikor újra olvasnám!
Dávid Szilvia véleménye:
Izgalmas, pörgős cselekmény, barátság alakult ki Anikó és a fiúk között. A külföldi nyaralás helyett egy remek Balatoni élménnyel gazdagodtak a fiúk, Málika jóvoltából. Csupa kedves emberek a mellékszereplők is, mint Gergely, Bozoghy Ákos a várúr.