ADATLAP
A hamis partner
Cameron Lynde helyettes államügyész a sok ezer chicagói szállodai szoba közül pont azt az egyet választja ki, amelyiknek a szomszédságában egy házasságtörő politikus heves szerelmi hancúrozása halállal végződik. Az ügyet Jack Pallas FBI-ügynökre osztják ki, aki még mindig Cameront okolja azért, hogy három évvel korábban csaknem derékba tört a karrierje…
Még hogy Cameronnal dolgozzon együtt? A bolondját járatják vele? Ez csak valami ugratás lehet, gondolja Jack, miután a száműzetéséből ismét visszatérhetett Chicagóba. De szó sincs tréfáról – félre kell tenniük a zaklatott múltat, és az ügyre kell összpontosítaniuk. Feltéve, ha a borotvaéles szócsatáik és a köztük fellángoló forró szexuális vonzerő lehetetlenné nem teszik a közös munkát…...
Czine Vanda véleménye:
A hamis partner valójában soha nem is volt hamis. A félreértések és a háttérben folyó hatalmi harcok hatása rengeteg időt és energiát rabolnak el az életünkből.
Egy kis krimis háttérrel megspékelt, fordulatos cselekményű történet. Nagyon tetszett, leginkább a karakterek jelleme és természete fogott meg. A helyettes államügyésznő és az egykori beépített FBI ügynök kalandjai nagyon is igaziak, hiába próbálnak úgy tenni, mintha az egész nem lenne valódi, de valójában akárhogy is próbálkoznak, ez soha nem volt hamis partnerség.
Kocsis Dóra Ilona véleménye:
Nem szoktam túl sűrűn krimit olvasni, de ez nagyon tetszett. Már akkor is, amikor elolvastam a fülszöveget. Kalandos, humoros és szenvedélyes. Könnyed történet, ami magával ragadja az olvasót. Biztos, hogy el fogom még olvasni. Nagyon tetszett.
Pencz Bernadett véleménye:
Nagyon szerettem, ahogy eddig Julie James-től mindent. Tetszett, hogy a női karakter itt is okos, a férfi pedig erős és okos. Nem volt kérdés, hogy mi lesz a vége. Azt kicsit sajnáltam, hogy túl hamar rá lehetett lőni, hogy ki is lesz a 'rosszfiú', azt egy kicsit lehetett volna még húzni, de tökéletes könyv esős hétvégére. :)
Putnoki Zsuzsanna véleménye:
Nagyon tetszett. Könnyed volt, humoros, a krimi szál is jó volt benne.
Szerintem ez egy remekül megírt könyv, jó az alaptörténet és jó az író is.
A borító is nagyon jól ki van találva.
A könyv olvasása közben majdnem mindig mosolyogtam, így feldobta a napomat, biztos hogy még elfogom olvasni máskor is.
Antal Regina véleménye:
Egynapos könyv, néha kell ilyen olvasmány is a lányoknak, nem mindig a nagyon komoly szépirodalom... A két ügynök szócsatáit én is nagyon szerettem, és bár már az elején lehetett tudni a boldog happy end-et azért olvastatta magát rendesen.
Faragó Tamara véleménye:
Tipikus romantikus történet, mégsem unalmas vagy "sablonos".
Mivel spoiler nélkül nem igazán tudnék róla beszélni, csak annyit mondok, hogy imádom Wilkinson és Pallas szócsatáit, és nagyon tetszett a történet.