ADATLAP
A herceg és én
...
Balogh Orsolya véleménye:
Imádom a történelmi romantikusokat! Ez a könyv az egyik kedvencem a kategórián belül is. Juia Quinn az egyik kedvenc íróm, ő szoktatott rá erre a műfajra. A könyv hozta mindazt, amit a beharangozó sejtetett. Izgalmas cselekmény, csipetnyi humor, és egy lebilincselő szerelem kerekedett a végén. Számomra letehetetlen volt.
Koller Alexa véleménye:
Alig tudtam letenni. Egy igazi szép romantikus történet, bár már az elején sejtetős mikor megkötik az egyességet, hogy szerelem lesz a vége. Nagyon izgalmas és érdekes, aki szereti a régi időkben játszódó szerelmes történeteket annak csak ajánlani tudom.
Keresztes Zsuzsanna véleménye:
Nagyon szeretem az írónőt, már több könyvét is olvastam. Szeretem az olyan típusú könyveket, amelyek végig követik egy család/dinasztia életét és ez a sorozat is ilyen tematikájú, a többi részt is olvastam, igazán jó nyári olvasmány még télen is ;)
Csomós Mária véleménye:
Egy kicsit nehéz lesz megírnom a véleményemet a könyvről, mivel nekifeküdtem az egész sorozatnak, és már az 5. kötetnél járok, de azért megpróbálom felidézni erről a konkrét műről támadt benyomásaimat. Adva van egy herceg, aki nem akar megnősülni, és főleg nem utódot nemzeni, csakhogy ezzel utoljára beinthessen régen halott apjának. Csatlakozom az előttem szólóhoz abban, hogy valóban (mivel romantikus könyvet olvas az ember) tudni lehet, végül is beadja a derekát a nagyon elszánt feleségének.
Nálam a könyv a teljes "phentessük le az agyat" kategóriába tartozik, mondhatnám úgy is, az a fajta, amivel a szememet lakatom jól. Kellemes történet, amit a következő könyvet elővéve szinte el is felejtek. De azért ezt a sorozatot most kiolvasom, egészen a 8. kötetig, mert a különböző részekben fe-feltünedező szereplők sorsának alakulása tényleg érdekel.
Zuzan Éva véleménye:
A Julia Quinn könyvekkel egy baj van csak, hogy legkésőbb az első fejezett végére már lehet tudni a befejezést. Viszont az „odavezető út” rendkívül élvezetes. A két főszereplő családja közti ellentét szembeszökő, míg a Brigerton-ok összetartóak, addig Simon anyja korán meghalt, apja meg meglehetősen ellenszenves ember volt, akit teljes joggal meggyűlölt.
Gyihor Anna véleménye:
Nagyon tetszett, a szövegszerkezet, a történet... egyszerűen imádtam. Simon makacssága és Daphne akarata nagyon jó párosítás volt a történetben, főleg mikor Anthony párbajra hívta ki Simont, mert nem akarta elvenni a húgát és Daphne megakadályozta, mert nem akarta, hogy szerelme meghaljon. A végén, mikor Simon elment miután részegen szeretkezett Danhneval nagyon sajnáltam a lányt. De a végén, mint szinte minden történetben jóra fordult minden, Simon mégis akart gyereket és meg is adta őket Daphnenak, aki mindig is szeretett volna. Lenyűgöző történet akárcsak a sorozat többi része.