ADATLAP
A javaslat
Az Aiden árulást követő hetekben Emma minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a férfi számtalan üzenetét, a virágokat, mert nem biztos benne, hogy szeretné, ha Aidan visszahódítaná. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül - legalábbis addig semmiképpen, míg Emma nem engedi, hogy fellebbentse a fátylat a múltjáról......
Leitner Izabella véleménye:
Azt hiszem ezt sem szerettem kevésbé, mint az első részt. Nagyon jó karakterek vannak ebben a 2 könyvben, Aidan apját, ill. Emma nagyapját nagyon kedveltem. :) Szerintem az is jót tett a történetnek, hogy bejött a képbe Pesh is. Kicsit limonádé olvasmány, de én nagyon szeretem. :) Szerintem érdemes elolvasni, ha valami könnyed story-ra vágyik valaki.
Bakos Barbara véleménye:
Igazából, én jól kihagytam az első részt, mivel a javaslatot kaptam meg ajándékba. Úgyhogy kicsit csaltam. de nagyon tetszett és örülök a végének. De mindenkinek az mondom, hogy ne ezzel kezdje :D Emma megérdemelt boldogsága a végére elég kiszámítható lett szerintem, kicsit vontatott talán.
véleménye:
Az ajánlat után már szinte kötelező volt elolvasni. Kiszámíthatóbb lett, mint az első rész. Emma szemszögéből követi a történéseket, egyhangú ezáltal. Sok kínlódás és téblábolás után sikerül végre egy nagyon elnyújtott "happy end"-et varázsolni. Nem hiszem, hogy még egyszer elolvasnám mindkét könyvet.
Boldizsár Nikolett véleménye:
Em álma, hogy édesanya legyen végre valóra válik. Öröme azonban nem felhőtlen: Aiden-t egy másik nővel találja kompromittáló helyzetben, miután szerelmet vall. Mindketten küzdenek. Aiden Emma bocsánatáért, Emma pedig azért, hogy bízni tudjon, hiszen szereti a férfit. A sztori természetesen happy end-del végződik. Megszületik a várva várt gyerkőc, a szülők is egymásra találnak.