ADATLAP
A koronaherceg
Billal al-Szudairi saját magát sodorja bajba azzal, hogy reformokat készít elő Szaúd-Arábiában. Ezt már csak azzal tudja tetézni, hogy feleségét egy meggondolatlan lépéssel belevonja a politikába. Vajon miként reagál erre a király, és milyen ultimátumot kap Billal, a koronaherceg, aki hamarosan a világ egyik leggazdagabb államának trónjára ülhet? Vajon Billal, a férj, valóban jó ember? Fény derül sötét titkaira?

A koronaherceg című novella Borsa Brown nagy sikerű Arab-sorozatának folytatása, mely Billal al-Szudairi szemszögéből enged betekintést a család életébe....
László Klaudia véleménye:
Úgy vártam Billal történetét és olyan gyorsan a végére értem. Ebből hiányzik vagy ötszáz oldal. De ami a lényeg, hogy IMÁDTAM. Annyira jó volt belelátni a fejébe, a gondolataiba. Olvasni azokat a csodás dolgokat, amiket Anna iránt érez. Gyönyörű….minden nő erre vágyik, hogy így szeresse egy férfi. Két Billalt ismerhettünk meg: a Koronaherceget és az igazi Billalt, aki csakis Annáé. Csodálatos húsz oldal volt, amely kicsit visszarepített Szaúd-Arábiába és a Szudairi család mindennapjaiba.