ADATLAP
A leghíresebb magyar madame
Hátborzongatóan realista, olykor sokkoló, mégis érzelmekkel, tanulságokkal, esendő emberi sorsokkal teli regényes életrajzot tart a kezében a kedves olvasó. Ez a könyv egy fülledt, számunkra ismeretlen világot mutat be keresetlen őszinteséggel. A főszereplő K. Gy, a leghíresebb magyar madame, akit bűnösnek találtak kitartottság elkövetésében, és 2011 márciusában 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélték, 3 év próbaidőre felfüggesztve.
A leghíresebb magyar madame igaz és megkapó történet egy nőről, aki a fénybe születik, mégis megjárja a pokol legmélyebb bugyrait, és csak egyetlen, mindent elsöprő vágy, a túlélés vágya tartja életben.
Történet egy nőről, akinek életét átszövi a pénz, a hatalom, a politika, a sztárvilág, és mindenekelőtt: az erotika. ...
Triszné Szabó Márta véleménye:
Nem volt olyan rossz, mint amilyenre számítottam, sőt - tetszett! Azért is érdekelt, mert én mindig utáltam Keleti Györgyit látni a TV-ben, unokatesómnak viszont jó barátja - ezért voltam kíváncsi, ő mit mesél az életéről, botrányairól. Nem lett szimpatikusabb, főleg azért, mert édesapját és féltestvérét - akik elértek valamit az életben! - olyan módon keveri bele a saját sorsába, mintha ők, főleg az apja kényszerítették volna erre az útra!
Juhász Loretta véleménye:
Nem a legizgalmasabb könyv, amit életem során olvastam, de akit "érdekel" ez a világ, annak mindenképp egy jó olvasmány. Könnyen a végére lehet érni, nem kell nagyon elveszni a sorokban ,de valószínűleg ne mis ez a könyv célja.
Bognár Csilla véleménye:
Nagyon őszinte könyv, de mégis valami hiányérzetem támadt, valami mintha kimaradt volna a könyvből. Bár azt gondolom Szalai Viviennek nem lehetett könnyű dolga, mint ahogy a regény szereplőjének sem. Sivár és kegyetlen a valóság az elbeszélés során és mélyen elgondolkodtató ...
Szaniszló-Bosznai Sára véleménye:
Nagyon szeretem a Szalai Vivienn stílusát, arról nem beszélve, hogy mind a három konyvében olyan témát választ, ami szerintem minden "átlag nô" számára érdekes lehet; a magyar celebek, politikusok, luxus prostituáltak világa.
Éci Bábos-Kozó véleménye:
Megint egy 24 óra alatt elolvasható könyv volt!!Szalai Vivien ismét kitett magáért,és nagyon szépen,olvashatóan,élvezetesen írta le az amúgy szennyezett prostivilágot,nem véletlenül sikerült ilyen gyorsan elolvasni.Keleti Györgyivel nem mindig tudtam azonosulni.Sajnos néha úgy érzem,igazat kell adjak az írónőnek,hogy Györgyi valóban skizoid személyiség,vagy leglábbis súlyos mentális problémákkal rendelkezik!Mert igaz az,hogy egy biztos háttérrel rendelkező családból kikerülve,ahol intelligencia volt és szeretet,lelki betegség csak a "még több pénz" megszerzése miatt egy ilyen életbe hajszolni magunkat!Kicsit úgy éreztem,hogy ő minden normális,férjhez menő nőt,aki nem használja ki a férfiakat,lúzernak tart,illetve borzasztó fals az az elképzelés,hogy a férfiak is alapból félrelépős természetűek,és nem létezhet normális boldogság két szerelmes ember között!!Persze nekem nincs jogom őt megítélni,de nagyon nagy nézetbeli különbséget érzek ő és saját magam között!Mindenesetre a könyv jól sikerült,jól összefoglalt igaz sztori volt.
Feraji Anikó véleménye:
Kíváncsi voltam, mert hallottam jót is rosszat is. A könyv azt adta a mit vártam. Olvastam Szalai Vivien "Szofis" könyveit így tudtam mire számítsak, de mégis mellbevágott és sokkolt, hogy ennyi aberált beteg, boldogtalan ember él a világban. Igazából ijesztő. És tényleg, pénzért bármit lehet, bármit megkaphatsz. De továbbra sem értem a nőket akik erre adják a fejüket és azt gondolják, hogy ez könnyű pénzszerzési lehetőség. Megvallom Györgyi rideg érzéketlensége is meglepett. Azt hittem aki futtat lányokat valamilyen szinten felelősséget is vállal értük, és ha bántják őket azt nem hagyja annyiban de legalább segít a szerencsétlen lányon. Györgyi lerázta magáról azokat akik pórul jártak és ez borzalmas. Minden problémát, minden nehézséget hárít, kilép a helyzetből és nem érdekli csak a pénze. Ezek után igazán nem értem miért csodálkozik azon, hogy nem kapja meg azt a szeretetet senkitől sem, amire úgy vágyik. Eléggé zavaros személyiség, a végletekig számító és önző nő képe rajzolódott ki a könyvből , aki nem találja a helyét az életben, szörnyen magányos és boldogtalan.
Renáta Farkas véleménye:
A könyv elégé érdekes volt. Nem mondom, hogy könnyű lehet ezt a életet folyatni, de saját maga választotta. A pénz nem mindig boldogít. Tisztelem a szüleit, mert kitartottak mellette minden helyzet ellenére is. Nem lehetett nekik könnyű azt látni, hogy a lányuk milyen mélyre süllyedt. Sokszor éreztem azt, hogy Keleti Györgyi telibe talál a pasik terén. Tiszteletelem, azért annyiba, hogy képes volt elmesélni minden olyan dolgot, amit saját maga is átélt.
Kovács Edina véleménye:
N/A
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Varga Ildikó véleménye:
Keleti Györgyi felkavaró története. Ahhoz képest, hogy apuci pici lányaként nőtt fel rendezett családi körülmények között, eléggé lezüllött. Ír arról, hogy azoknak a lányoknak, akik a testüket árulják, milyen szörnyű dolgokat kell elviselniük. Valamiért mégsem tudom őket sajnálni, lehet, hogy csak én vagyok intoleráns, de a hasonló témájú könyvekben mindenki arról beszél, hogy ezek a nők könnyen akarnak sok pénzt keresni. Akkor viseljék el a megaláztatást…
Békés Barbara véleménye:
Sosem jutottam el odáig, hogy Szalai Vivien első könyvének elolvasása után ebbe is belekezdjek, így hát nem volt kérdés számomra, hogy akkor most van itt az ideje ennek a könyvnek. Számomra érdekes könyv, voltak részek, ahol elborzadtam, adott egyfajta betekintést ebbe a világba és Keleti Györgyi életének egy részébe. Azonban nekem hiányzik valami plusz még. Nem tudom megmondani, hogy micsoda, lehet, hogy vártam volna még történeteket a prostituáltak munkájával kapcsolatosan. Valószínű itt nem ez volt a lényeg, hanem inkább a lélektani része. Válasz néhány miértre.
Janitor István véleménye:
Jobbra számítottam. Szalai Vivien előző könyveihez képest egyáltalán nem ezt vártam. Maga a történet nem rossz, a maga módján, de azért nem lesz kedvenc könyv, és túlpontozni sem tudnám. Az igaz hogy kellett hozzá bátorság, hogy nevét felvállalva így kiadta magából a történteket, és hozzájárult a megjelenéshez. Szerintem nem sokan tették volna.
Gerstenbrein Adrienn véleménye:
Ezt a könyvet sajnos egy szóval tudnám leírni, de az ugyebár nem ide való. Teljesen nem ezt vártam ettől a könyvtől, tele van ellentmondással és körülbelül 10 oldalanként az az érzésem támadt, hogy ezt a részt már olvastam. Semmi "nagy titkot" nem véltem benne felfedezni a prostituált életről és számomra elég sablonos volt. Szóval nem tudnám ajánlani teljes meggyőződéssel senkinek sem.
Gerstenbrein Adrienn véleménye:
Ezt a könyvet sajnos egy szóval tudnám leírni, de az ugyebár nem ide való. Teljesen nem ezt vártam ettől a könyvtől, tele van ellentmondással és körülbelül 10 oldalanként az az érzésem támadt, hogy ezt a részt már olvastam. Semmi "nagy titkot" nem véltem benne felfedezni a prostituált életről és számomra elég sablonos volt. Szóval nem tudnám ajánlani teljes meggyőződéssel senkinek sem.
Csertán Vivien véleménye:
Szalai Viviennek ez a 3. könyve amit olvastam és ez a egyetlen eddig ami nem annyira tetszett. Kicsit untam is,kicsit vártam is hogy vége legyen. Volt benne jó,magával ragadó rész is,de nekem unalmasra sikeredett.

10/6
Gábor Stefánia véleménye:
Érdekes könyv volt. Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ezt így kiírja magából. Vannak benne részletek, amelyek kicsit hihetetlenek, de vannak benne olyan meglátások amik nagyon igazak erre a mai életre.
Geróts Zsófia véleménye:
Bátorság kellett ahhoz, hogy ennyire őszintén elmesélje az élete sötétebb dolgait, néha meghökkentő volt, elborzasztó is egy- két részlet. Pl.: leírja amikor bántalmazták a házassága alatt vagy éppen egy párkapcsolatában, egy lány aki kórházban kötött ki.....
Mezei Georgina véleménye:
Sok mindent lehetett hallani arról, hogy a nagy része a szerző kreativitását dicséri. Ha nem száz százalékig igaz történetként olvassuk, hanem regényként, akkor egészen élvezhető.