ADATLAP
A leleményes Hugo Cabret
...
Liebich Orsolya véleménye:
Egy könyv melyben a szereplők izgalmas élete több rejtély köré tekeredik. Tudsz barátságot kötni egy ismeretlen vadóc lánnyal, majd a titkok nyomába eredni vele? Titkok, melyek téged és környezetedet veszik körül, vajon mindent fel lehet fedni?
Bándi Noémi véleménye:
EGy barátnőm nagy unszolására vettem ki a könyvet a könyvtárból. Szerintem még meg is zsarolt. :D És teljesen mindegy, mennyire tetszett a második rész, tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy ez egy képeskönyv. Csak van benne egy kis szöveg. Viszont a filmmel kapcsolatosak nagyon tetszettek, néhány után rögtön utána is néztem.
Az első részt untam, de nagyon. A kislány az idegeimre ment, Hugo pedig… nagyon akarta a füzetét. Viszont a második részt bedaráltam. Na abból egy mondatot nem lehetett kihagyni. Nem volt izgalmas, inkább lebilincselőnek mondanám, vagy érdekesnek. Lényeg a lényeg, aki kíváncsi, az hamarabb kerül az öregkorba.
Kovács Enikő véleménye:
Még mindig lenyűgöz. A legjobbak a képek benne, mert így tényleg, mint egy film, játszódik le előttem a cselekmény. Érdekes a története is, és fordulatos, főleg a filmrajongókat érinti majd meg.
Majtényi Eszter véleménye:
Már régóta meg akartam nézni a filmet, de mindig lemaradtam róla, így
amikor megláttam a könyvtárban, nem hagytam ott, mert ugye a könyv
mindig jobb a filmnél... :D Nem is csalódtam, nagyon tetszett, még a
különlegessége miatt is jópontot érdemel, merthogy a történet egyes
részeit képekkel meséli el a szerző, így könnyebb volt magam előtt látnom
a pályaudvart, a szegényes lakást és a kis gépembert.