ADATLAP
A másik én
Végzetes vonzerő... online.

Milyen mélyen ismerhetsz meg egy másik embert? Meddig mennél el azért, hogy kiderítsd az igazságot valakiről, akit szeretsz?

Amikor Julia, a harmincas éveiben járó, látszólag átlagos életet élő brit családanya megtudja, hogy húga brutális gyilkosság áldozata lett, nincs nyugodalma, amíg meg nem leli a gyilkost. A kutatás azonban hamarosan saját, bűnös érzéki vágyainak felfedezésébe csap át. Miután megismerkedik egy veszedelmes idegen férfival az interneten, elveszíti önmagát... az uralmat a tettei felett... és talán mindent. Rendületlen válaszkeresésével pedig veszélybe sodorja a házasságát, a családját, sőt, az életét is.

A világsikerű Amnézia (korábbi címén Mielőtt elalszom) szerzőjének pattanásig feszült hangulatú, lélegzetelállító fordulatokkal teli új pszichológiai thrillere az online chatszobák és a cyberszex sötét útvesztőjébe vezeti az olvasót, ahonnan nincs kiút....
Farkas Csilla véleménye:
Júlia meg szeretné csupán találni húga gyilkosát, de közben olyan mélységekbe jut, hogy rámehet saját családja is. Belesétál az internet csapdáiba miközben a gyilkost keresi. Tanulságos történet, hogy milyen veszélyeknek vagyunk kitéve, ha kiadjuk magunkat az interneten. Milyen könnyű belecsúszni abba, amibe soha nem szerettünk volna belekerülni.
Juhász Viktória véleménye:
A könyv elején izgalmasnak találtam, hogy kiakarja deríteni,hogyan halt meg a húga. Aztán ahogy belebonyolódott az online kapcsolatba,onnantól nekem kicsit unalmassá vált. A befejezés pedig kissé színpadias volt számomra.
Marton Eszter véleménye:
Lehet, hogy nekem magasak az elvárásaim, ha egy állítólagos pszichothrillerről van szó, de ettől még a nyuszis mamuszom sem kapott hidegrázást. Ráadásul egy olyan abuzív kapcsolatot mutat be a kötet, amitől egyszerűen rosszul voltam. Egyik szereplő sem volt szerethető, Juliát egyenesen ostobának tartottam és csak Connort tudom azzal mentegetni, hogy "hiszen még kamasz a kis lelkem, nem tudja teljesen, hogy mit csinál". Rossz élmény volt.
Günther Zsuzsanna véleménye:
A könyvet a nővéremnek vettem karácsonyra, és miután kivégezte, én is elolvastam. A szerző Mielőtt elalszom c. könyve nagyon tetszett, ezért teljesen abban a hitben voltam, hogy ezzel a regénnyel ugyanígy lesz. De valahogy nem olyan érzéssel csuktam be az utolsó oldal után a könyvet, mint az előzőnél A történet lassan indult el, az eleje nekem nagyon döcögősnek tűnt. Emellett a főszereplő karaktere, Julia sem nyerte el a tetszésem, zavart a személyisége, pont az ilyen embereket nehezen bírom kezelni az életben is. És nem nagyon akartam elhinni, hogy valaki lehet ennyire naiv és hiszékeny. De összességében nem bántam meg, hogy elolvastam a könyvet.
Günther Éva véleménye:
Nem csalódtam! Az Amnéziát is olvastam az írótól. Bár a befejezés negatívabb, mint az Amnéziában, ugyanannyira magával ragadott. Meglepő fordulatokkal teli történet, letehetetlen könyv! Egyike azon könyveknek, amit ismét el fogok olvasni!
Fodor Angéla véleménye:
Imádtam minden egyes lapját. Sok jelenetnél a hideg futkosott a hátamon vagy a feszültség citerázott az idegeimen. Fantasztikus könyv, jó leírás, lélegzetelállító fordulatok! Bárkinek merem ajánlani.