ADATLAP
A megadás szépsége
...
Koller Alexa véleménye:
Laurelyn és Jack szerelme nem éppen felhősen indul és folytatódik, de imádtam az egész történetet, letehetetlen könyv. Szeretik egymást nagyon és ezt bizonyítja az is h újra egymásra találtak miután szétváltak, valamint Laurelyn anyja nem pártolja a kapcsolatot és mindenben ellene beszél ennek ellenére kitartanak egymás mellett és minden nehézség ellenére a végén együtt lesznek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szabóné Németh Erika véleménye:
Jack Henry nyomoz eszeveszettül Laurelyn után és bár nehezen, de végre sikerül megtalálnia, ami gyorsabban is megtörténhetett volna, de így jobban szenvedtek és még nagyobb volt az öröm az egymásra találáskor. Laurelyn őrlődése karrier és szerelem között teljesen érthető volt, az anyja meg ahelyett, hogy támogatná borzalmasan viselkedik vele. Szerettem, hogy meg kellett küzdeni az élet problémáival, mielőtt összeházasodtak.
Sárkány Eszter véleménye:
Miután Laurelyn Prescott faképnél hagyta élete szerelmét, visszatér Nashville-be, hogy valóra váltsa egyetlen megmaradt álmát. A zenébe menekül, hogy elterelje figyelmét a Jack Henry elvesztése miatti fájdalmáról. De régi életében régi ismerősök és új elvárások fogadják. Amikor Laurelyn visszautasítja lemezproducere felháborító követeléseit, úgy tűnik, lemondhat karrierjéről amíg fel nem csillan előtte egy váratlan lehetőség. Fénysebességgel száguld a csúcsra, ahol a rég áhított siker várja. Vajon elég lesz-e ennyi a megérdemelt boldogsághoz?
Csizmarik Anikó véleménye:
A könyv igazán érdekes, alapjaiban a Szürke Árnyalat trilógiára hajaz. Ettől függetlenül, nagyon nagy érdeklődéssel kezdtem el olvasni, egy munkatársam javaslatára. Az, ahogyan Jack megváltoztatja a hozzáállását az élethez, és teljesen mást szeretne, mint pár évvel korábban, elhiteti az emberrel, hogy van még remény... Nekem nagyon tetszett, amit semmi nem bizonyít jobban, hogy fél nap alatt el is olvastam.
Fekete Gréta véleménye:
Tegnap délután kezdtem el olvasni, most fejeztem be. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan pörögtek az oldalak, alig bírtam abbahagyni. Ugyanolyan jó, mint a "Fájdalom szépsége", ha nem jobb. Kicsit fura volt Jack-től a 180 fokos fordulat, de megbarátkoztam vele. Laurelyn anyját ki nem állhattam, Jack anyukáját viszont annál inkább bírtam, főleg, ahogyan a fiával beszélt. :D Nagyon jó könyv, alig várom a folytatást.
Illés Renáta véleménye:
Na ez egy nagyon jó sorozat, le se bírtam tenni. Az első kötet is jó volt, de ez még jobb, csupa romantika, de hogy miért kell mindent ennyire túlbonyolítani?! Ha szeretik egymást, majd megoldják, filóznak oldalakon keresztül, hogy hogyan is oldják meg a közös életüket, hol éljenek, ilyesmi...nem tökmindegy, ha együtt vannak? Úgyse bírnak elszakadni egymástól. Mindenesetre nekem nagyon tetszett.
Berki Gabriella véleménye:
Elég gyenge lett a folytatás. Alig vártam, hogy elolvassam, mert a „Fájdalom szépsége” nagyon elnyerte a tetszésemet.
Mindent helyre tesz ami nyitva maradt. Ha nem lenne harmadik része simán beillene zárásnak a vége.
Alapjába véve nagyon jó könyv ez is. Sokat szenvednek, feleslegesen. Félreértések, hazugságok tarkítják, teszik Színesebbé a történetet. A vége pedig Happy End.

Gyergyák Gabriella véleménye:
Nem csalódtam a folytatásban. Modern csipkerózsikás-hófehérkés-mindennőálma történet. Igaz felnőtt tartalma miatt szigorúan 18 év felett ajánlom. Nők és férfiak is tanulhatnak belőle, hogy hogy kell egymással bánni az életben, ha nem szeretnénk boldogtalanul leélni életünk.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Tetszett,bàr nem lesz a kedvenceim között.Egyszer olvasós.Az előző rész jobban tetszett.Az volt vele a bajom hogy a könyv fele szinte csak arról szólt,hogy Jack ès Laurelyn hol és hànyszor szexelnek.Na és a könyv vége felé az az erőltetett konfliktus a majdnem megfektetett nővel szerintem nem kellett volna.A mellékszereplők viszont nagyon szimpik voltak.Imàdtam Jack anyukàját viszont Laurelynét egyszer-kétszer szívesen felpofoztam volna és szívesen megismerném Jack testvérének és a feleségének a sztorijàt is mert őket is megkedveltem.
Őszi Csilla véleménye:
Tetszett, de nem ez lesz a kedvenc könyvem. Úgy érzem, mintha több író is egyszerre találta volna meg főszereplőnek a fura , titokzatos férfiakat. Más mint, a Szürke ötven árnyalata, de valahogy mégis ugyanaz. Gazdag, titkolózó férfi, szerényebb, útját kereső lány párosítás. Kísérteties a hasonlóság az anyósjelölteknél is.
Ávár Viktória véleménye:
Egy picit furcsa volt számomra, ez a túlzott gondolkodás, hogy akkor hogyan tovább. Már az elején tudtuk, hogy Ausztráliába mennek. Kiváncsi vagyok, hogy a volt barátnőkből mit hoznak még ki. Számomra a szülők is elég érdekesek, fura lenne ha ilyen anyám lenne... Azért már a harmadik részt is elolvasom, de nem várom olyan lelkesedéssel...
Tóth Zsanett véleménye:
Méltó folytatása az első résznek, alig várom, hogy a harmadik részt is elolvassam.
Székely Ágnes véleménye:
Félve kezdtem olvasni Georgia Cates könyveit,mert tartottam attól, hogy a Szürke-trilógia gyenge utánzatai lesznek. Szerencsére tévedtem. A megadás szépsége erotikus túlfűtöttségén túl izgalmasan folytatja Jack Henry és Laurelyn viharos kapcsolatát. Váratlan fordulatok, események teszik letehetetlenné a könyvet. Szerelem, szex, izgalom, meglepetés váltja egymást a regényben. Mivel az írónő lezárta a történetet, kíváncsian várom, mivel rukkol elő harmadik kötetben.
Egyetlen negatívumot találtam, ami nem a tartalomra, hanem magára a könyvre vonatkozik: az újonnan megvásárolt könyv az első olvasás közben lapjaira esett szét. Az utolsó 30 oldalt elengedte a ragasztás.