ADATLAP
A nővér
Valami szörnyűséget követtem el, Grace. Remélem, meg tudsz nekem bocsátani

Grace teljesen megváltozott a legjobb barátnője, Charlie halála óta. Kísértik az utolsó találkozásukkor mondott szavai, s miközben a válaszokat keresi, kinyitja Charlie régi emlékdobozát. Bizony sok mindent nem tudott a legközelebbi barátnőjéről

Amikor kutatni kezd a lány édesapja után, jelentkezik nála Anna, aki azt állítja, hogy Charlie testvére. Grace számára ez olyan, mintha új családtagra lelne, és Anna csakhamar fölöttébb otthonosan érzi magát Grace és a barátja, Dan házában.

Valami azonban nem stimmel. Eltűnnek dolgok, Dan furán viselkedik, Grace pedig biztos benne, hogy követik. Mindez csak az ő elméjének a szüleménye, vagy szörnyű veszélyben van, ahogy egyre közelebb kerül az igazság felderítéséhez Charlie-val és Dannel kapcsolatban?

Semmit nem tehetett volna, hogy megmentse Charlie-t... Vagy mégis?...
Tünde véleménye:
Tipikus egyszer olvasható könyv...többet nem fog adni. Vontatott,a felétől kezd nagyjából felpörögni és sajnos az utolsó negyede a könyvnek már teljesen kiszámítható vagyis én rájöttem. Lehet az volt a bajom,hogy nem tudtam azonosulni egyik szereplővel sem nem nőttek a szívemhez így könnyen felejthetőek a karakterek. Valószínű a sztorit is könnyen el fogom felejteni...bár a macskás dolog kegyetlen volt!
Feraji Anikó véleménye:
Őszintén nem volt túl nagy szám ez a könyv. Egy nap alatt elolvasható. Kicsit vontatottan indul. Persze a végkifejlet érdekes, de valahogy az egész nincs olyan izgalmasan megírva, hogy azt mondjam, na ez egy tök jó krimi volt. Tanulsága persze van, mint minden más hasonló könyvnek. Megbocsátható és jóvátehető-e a saját gyengeségünk, alkalmatlanságunk. Ami tetszett a főszereplő és a nagyszülei viszonya. Igazi szeretet és ez megmenthet és felszabadíthat bárkit a múlt terhei alól.
Zsuzsanna Volford véleménye:
Hátborzongató történet arról, hogy hogyan képes kísérteni a múlt, és ha ez nem lenne elég, akkor a jelenben is felbukkannak emberek, akik igyekeznek beférkőzni az ember életébe nem minden hátsó szándék nélkül.
Réka Babarczi véleménye:
A könyv háromnegyede elég vontatott, indokolatlanul hosszú leírása annak az utolsó negyednek, ami a végén van. Kiszámítható volt a végkifejlet, bár az ok-okozat meglepő volt. Ettől függetlenül 3 este alatt elolvastam a könyvet, mert könnyen olvasható, viszi a cselekményt és kíváncsi az ember lánya a végkifejletre. Összességében nekem megérte elolvasni, mert mondjuk egy 5-ös skálán 4-re biztos értékelem.
Kovács Roxána véleménye:
A könyv első része picit vontatott volt de a felétől màr egész gyorsan haladtam vele, érdekes történet volt tetszett bár a szereplőket annyira nem kedveltem meg. Nekem a csattanó se volt igazi nagy csattanó sejtettem hogy ez lesz a végkifejlet. De azért egyszer érdemes elolvasni !
Krénusz Zsófia véleménye:
Nem volt rossz könyv, de túlreklámozták. Ha nem láttam volna úton útfélen, hogy ez mekkorra könyv mekkorra csattanóval, akkor még élvezhető is lett volna, de így ..... kiszámítható, és az ember várja azt, az óriási csattanót, miközben szinte az elejétől sejted mi fog történni.