ADATLAP
A nővér
Egy pszichológiai thriller egy olyan brilliáns csavarral, amit el sem tudsz képzelni
Louise Jensen
Valami szörnyűséget követtem el, Grace. Remélem, meg tudsz nekem bocsátani

Grace teljesen megváltozott a legjobb barátnője, Charlie halála óta. Kísértik az utolsó találkozásukkor mondott szavai, s miközben a válaszokat keresi, kinyitja Charlie régi emlékdobozát. Bizony sok mindent nem tudott a legközelebbi barátnőjéről

Amikor kutatni kezd a lány édesapja után, jelentkezik nála Anna, aki azt állítja, hogy Charlie testvére. Grace számára ez olyan, mintha új családtagra lelne, és Anna csakhamar fölöttébb otthonosan érzi magát Grace és a barátja, Dan házában.

Valami azonban nem stimmel. Eltűnnek dolgok, Dan furán viselkedik, Grace pedig biztos benne, hogy követik. Mindez csak az ő elméjének a szüleménye, vagy szörnyű veszélyben van, ahogy egyre közelebb kerül az igazság felderítéséhez Charlie-val és Dannel kapcsolatban?

Semmit nem tehetett volna, hogy megmentse Charlie-t... Vagy mégis?...
Pintér Gabriella véleménye:
A borítója alapján nagyon magaménak akartam tudni ezt a könyvet, mert már azzal megfogott. Nos, a hát történet már annál kevésbé. Sajnos én sokkal nagyobb fordulatokra számítottam ebben a történetben és számomra volt néhány elvarratlan szál is. Ettől függetlenül egyszer el lehet olvasni, legalábbis nálam ebben a kategóriában szerepel, mert titokzatos és fordulatokkal teli, csak nálam nem volt ott egyiknél sem az a hűha hatás.