ADATLAP
A nagymeNŐ
Mielőtt a világ megismerhette volna Liz Lemont, a Weekend Update című műsort vagy Sarah Palint, Tina Fey csak egy lány volt, akinek volt egy álma: a helyi repülőtéren üldözi őt a felsős tesitanára. Meg volt egy másik álma is, az, hogy egy szép napon humorista lesz a tévében.

Mindkét álma valóra vált.

Most végre megjelenik Tina Fey története. Benne lesznek azok a napok, amikor fiatal volt, bohó, és rendkívül undok, és azok a napok, amikor a Saturday Night Live-val turnézott. Benne lesz, mennyi mindent megtett és nem tett meg azért, hogy tökéletes legyen a megjelenése, és hogy mennyi mindent megevett és nem evett meg a padlóról, amikor kicsi gyerekkel volt otthon. Benne lesz a főiskolai viszonzatlan szerelem, meg a nászút, ami majdnem fatálisnak bizonyult. Benne lesz minden, ennek a fejezetnek a kezdetétől a könyv végéig.

Tina Fey mindent elmesél, és megerősíti, amit mindig is gyanítottunk: csak akkor vagy valaki, ha azt mondják rólad, kekec megalomániás vagy. Főnök.

(A könyv tartalmazza a következő összetevőket: Különleges kéretlen tanácsok a Szoptatásról; Vélemény hercegnőkről; a Photoshopról; a választásokról; és az olasz rumos tortáról!)...
Bankó Sarolta véleménye:
Vicces, könnyed kis könyv, ami végig leköti a figyelmet és rávilágít arra, hogy Tina Fey egy vicces, nagyszerű nő, aki nem fél önmagát is kritizálni. Nem túl hosszú, igényesen felépített olvasmány, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kuli Anna véleménye:
Imádom Tina Fey-t! Az SNL-es bagázs mindig elég menőn össze van rakva, Ő meg pláne. Kicsit nekem szellős volt, nem mentünk bele túlságosan a személyiségébe, többet mesélt a gyerekkoráról, mint a mai énjénől, ami nyilván egyszerűbb volt, hiszen azon már volt ideje gondolkodni. Aztán amikor a közelmúlthoz értünk, mintha váltott volna, és sztorizni kezdett, ami tegyük hozzá, állati jó volt, de elveszett a pillanatképekben ő maga. Ezt kicsit sajnálom azért...