ADATLAP
A negyedik nap
Az utasokkal teli óceánjáró békésen szeli a vizeket a Mexikói öbölben. De a negyedik napon egy rejtélyes meghibásodás miatt leáll a hajtómű, nincs áram, még a távközlési eszközök csődöt mondanak. Nemsokára fogytán az étel és a gyógyszerek. Amikor eldugulnak a mosdók, kitör a norovírus járvány.
Néhányan látni vélnek egy kisfiút a folyosón, miközben ez kifejezetten felnőtteknek szervezett nyaralás. A hajón utazó, népszerű médium jövendölései pedig egyre valóságosabbá válnak.
Az utasok abban bíznak, a segítségükre sietnek. Mert jönnie kell a segítségnek, igaz? Csak éppen nem érkezik.
Isten hozott az őrület fedélzetén! ...
Tamás Bernadett véleménye:
A Hármak elolvasása után minden vágyam az volt, hogy minél előbb kézbe vehessem a folytatást. Ahogy olvasgattam az eddigi pozitív véleményeket a könyvről elgondolkoztam azon, hogy vajon én vagyok-e túl kritikus, vagy nem tudtam kellőképpen belehelyezkedni a történetbe, esetleg csak szimplán nem ér fel az elődjéhez ez a rész. Azonban nem szeretném, ha az én negatív vélekedésem bárki kedvét elvenné ettől a sorozattól, hiszen Sarah Lotz nagyon jól ír. A történet izgalmas, a szereplők érdekesek és szerethetőek, a borzongás ott van a sorok között, csak sajnos ott is marad. Az én negatív értékelésemnek a legfőbb oka, hogy az utolsó oldalig vártam, hogy valami történjen, aztán egyszer csak vége lett a könyvnek. Szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből az alaptörténetből.
Oravecz Ivett véleménye:
Az író első könyve is nagyon tetszett, amikor megláttam, hogy megjelent a következő, rohantam a könyvesboltba :). Végig nagyon izgalmas volt a történet, de egy idő után azon töprengtem mit lehet ebből kihozni. Arra jutottam, hogy semmit. Nagyot tévedtem :D. Az utolsó pár oldalon úgy megcsavarta az egész történetet... Imádtam. Csak ajánlani tudom :)
Zsuzsanna Volford véleménye:
A Hármak méltó folytatása, melyben szintén misztikus és megmagyarázhatatlan dolgok történnek egy hajón, amely egy katasztrófa helyszíne. Különböző nézőpontokból ismerhetjük meg a történetet, amiből mindenki maga döntheti el, hogy mennyi igaz.
Krénusz Zsófia véleménye:
Stephen King ajánlása miatt kezdtem bele ebbe a könyvbe, és nem bántam meg. Kicsit érdekes, mert valójában a végéig nem tudod, hogy maga a könyv miről szól, de mégis visz magával. Van benne misztikum, rejtély, izgalom, és cseppet sem unalmas. Aki imádja Stephen Kinget annak bátran ajánlom ezt is, nem fog csalódni.