ADATLAP
A neveletlen hercegnő naplója 10.
Mia elég hosszú kihagyás után jelentkezik újra: másfél évig nem volt ideje a naplójára, mert a REGÉNYÉN dolgozott. Most viszont befejezte (igaz, senki sem akarja kiadni), és újra naplót ír - szüksége is van rá, mert az élete már megint felkavarodott. Pár napon belül érettségizni fog, ráadásul be fogja tölteni a tizennyolcadik életévét, és ennek örömére Grandmère fergeteges partit rendez a modern világ minden hírességének részvételével.
És ha ez nem lenne elég bonyodalom, Michael visszatért Japánból, és milliomos lett belőle. J.P. ugyan nagyon kedves, de határozottan különösen viselkedik. Mia papája vesztésre áll a genoviai választásokon, a közvélemény-kutatásokban ugyanis René herceg toronymagasan vezet. És ha még ez sem lenne elég, Mia az elmúlt időkben meglehetősen ingatag kártyavárat épített maga köré kisebb-nagyobb hazugságokból, amely most összedőlni készül......
Lázár Kitti véleménye:
Már olvastam régebben az összes kötetet, így mikor megláttam "egy könyv, ami egy gimnáziumban játszódik" kategóriát tudtam, hogy ezt olvasom el újra. Visszatér Michael a kedvenc karakterem, és fény derül arra is milyen is J.P. valójában. Már az elején sem kedveltem ki ne szeretné a kukoricát a chiliben? Végre úgy ahogy helyrejön Mia kapcsolata Lilivel is. Tetszettek a részletek Mia romantikus regényéből is. Michael ugyanolyan aranyos, mint az összes kötetben, minden lány ilyen pasiról álmodik.