ADATLAP
A neveletlen hercegnő naplója 9. - Pizsamás hercegnő
A pasija szakított vele, a legjobb barátnője megutálta, minden összejött. A szülei pszichológushoz küldik... mit tesz ilyenkor egy hercegnő? Egyetlen vigasza van: érdekes olvasmány akad a kezébe, egy réges-régi genoviai hercegnő elfeledett naplója. Talán ennek segítségével mászik ki Mia a gödörből? Vagy ez a napló mindörökre megváltoztatja a Renaldók sorsát?...
Kerti Anna véleménye:
A neveletlen hercegnö naplója-sorozat elsö kötete nagyjából akkor jelent meg, amikor gimibe kerültem. Nagyon szórakoztató sorozat, szerintem sok gimnazista tud azonosulni a föszereplövel, Miával, hiszen olyan problémaköröket dolgoz fel, ami ezt a korosztályt erösen érinti: barátok, ellenségek, elsö szerelem, vagy csak a szimpla túlélés... A 9. résztöl hagytam abba az olvasást, most, kb. 10 évvel késöbb úgy gondoltam kötelezö befejezni a sorozatot, és nem csalódtam :)
Sándorné Paulina véleménye:
A neveletlen hercegnő sorozatot a film megnézése után kezdtem el olvasni. Szórakoztató, könnyed olvasmány. Mia életét végigköveti, gondolkodását megérteni nem egyszerű. Michael a szerelme elutazik Japánba és szakít vele. Ez teljesen padlóra teszi Miát. A könyv arról szól, hogyan jön ki a gödörből, ahová ez taszította őt. Milyen segítséget kap, ki van mellette és talán egy újabb barátot is sikerül szereznie.