ADATLAP
A pokol is elnyeli
Patrick Wyne, az akciócsoport fáradt vezetője éppen aludni készül, amikor váratlan látogatója érkezik: Joy Smith. A lányról csak annyit lehet tudni, hogy nem az, akinek kiadja magát, viszont remekül rajzol, s ha kell, verekedni is tud. Ennek aztán nagy hasznát veszi, mert rövidesen többen is üldözni kezdik. A titokzatos lány a kommandósok segítségét kéri egy már-már hihetetlen ügyben: meggyilkolt barátjáért akar bosszút állni, akit egy embertelen orvosi kísérletnek vetettek alá, és valami emberrablásról is mesél. Joy gyönyörű nő, Wyne viszont esendő férfi. Kötélnek áll tehát, és vele tartanak a társai is. A sötét história hajmeresztő kalandokban folytatódik, s számos meglepetést tartogat. Amikor már-már úgy tűnik, vége a hosszú „szafárinak”, nem késlekedik a fordulat: hosszú üldözés veszi kezdetét. (Patrick Wyne-t és akciócsoportját a Halkirálynő sorozatból ismerhetik az olvasók. E regény egy korábbi akciójukat meséli el, amelyben a kommandónak jutott a főszerep.)...
B-M Bogi véleménye:
Édesapám nagyon szerette annak idején Fable történeteit, így sok könyve volt tőle, amiket persze később megkaptam. Ezzel együtt kettőt olvastam az írónőtől, de még nem jöttem rá, miért szeretik.
Nekem ez a rész nem volt sem vicces, sem izgalmas, sőt, kifejezetten untatott. Fable rajongók meg fognak kövezni, de én ezen nagyon szenvedtem. Rengeteg volt a szereplő, sokszor azt sem tudtam, ki kicsoda, néhol túl kapkodó, máskor túl elnyújtott volt a sztori.
A stílusa nagyon katonás, rengeteg a rövid tőmondat. Nem voltam oda érte, de nem adom fel, hátha még rájövök, mitől szeretik ennyien.
Sándor Anita (AniTiger) véleménye:
Én ezt MIÉRT nem olvastam még? Nagyon szeretem a Halkirálynőt, odáig vagyok Mogorváért és Denisáért, sőt a fantasztikus akciócsapat többi tagjáért is. Hogy ezt hogy hagyhattam ki?!
Órák alatt elolvastam, mert képtelen voltam letenni. Elképesztően izgalmas volt, bár az elején valóban nem bilincselt le, de amikor elkezdődött Joy elrablásának kísérletével, folytatódott a három jó barát szomorú történetével és kibontakozott a háttérben álló susmus?! Kihűlt a teám, megszáradt a hajam és elmúlt éjfél, mire a végére értem.
Lendváry Judit véleménye:
Tudom, nem szép, hogy nem jelöltem be előre, hogy el akarom olvasni, de nem voltam számítógép közelében... most is telefonról "pötyögöm" a véleményem... hát ez van.
A könyv tetszett, ajánlom minden Vavyan Fable rajongónak. Nagyon régen olvastam a Halkirálynő sorozatot, azt hiszem ezután a könyv után fel kell frissìtenem az emlékezetem azáltal, hogy elolvasom!