ADATLAP
A pokol kapujában
A festői hegyek közt található, idilli kisváros egy modern Éden… leszámítva az elektromos drótkerítést, a mindent állandóan szemmel tartó mesterlövészeket és a mindenkit megfigyelő kamerákat.

A lakosok közül senki nem tudja, hogyan került ide. Csak azt tudják, hogy mit dolgozzanak, hogyan éljenek és kivel házasodjanak. Néhányan úgy hiszik, már régen meghaltak. Mások szerint egy félresikerült kísérletben ragadtak. Titkon mind a távozásról álmodnak, de aki megpróbálja, azt szörnyű meglepetés éri.

Ethan Burke látta a kerítésen túli világot. Ő a seriff, egyike azon embereknek, akik ismerik az igazságot a városról és a kerítés túloldalán leselkedő borzalmakról....
Korcsek Beatrix véleménye:
Nem terveztem be ezt a könyvet a könyvkihíváson belül elolvasni, de az első kötet elolvasása után mindenképpen kíváncsi voltam a folytatásra. Nem is csalódtam, sokkal jobban tetszett, mint az első könyv, mert itt több minden történik, több dolgot megtudunk, míg az első nagy része csak menekülés volt.
És a 2. kötet elolvasása után, most akkor azon "fájhat a fejem", hogy melyik kategóriába nevezzem a 3. részt...
Ferenczik Judit véleménye:
Ez egy gyors olvasás volt. A könyv eleje lassabban indult, de a második fele mindenért kárpótolt. Az is jó volt, hogy sok minden más mellett Pilcherről is több minden kiderült, több múltbéli esemény is szerepelt. A vége nagyon tetszett, alig várom a folytatást!