ADATLAP
A sötétség érintése
Féktelen vágyak, ördögi titkok

A jóképű, erős Rurik Wilder küzd a sötétséggel – a külső és a belső sötétséggel egyaránt. Rendelkezik a képességgel, hogy kedve szerint felvegye egy vad ragadozó madár alakját, ám ez a képessége halált és pusztulást eredményez. Egyszer aztán lehetősége adódik saját maga felszabadítására, és azon végzetes paktum felbontására, amely évszázadok óta szolgaságban tartja a családját. Egy nő azonban az útjába áll – Tasya Hunnicutt, az írónő, aki mindenáron bosszút akar állni a gyilkosokon, akik végeztek a családjával. Azokon a gyilkosokon, akikről az a hír járja, hogy olyan képességekkel bírnak, amelyekkel közönséges ember nem rendelkezhet....
Bánk Mária véleménye:
Egy tetralógia második része. A könyvek úgy lettek megírva hogy a részek külön külön is olvashatóak legyenek, ezért ebben a részben is hallhatjuk a családi történetet. Nem szeretem az ilyen könyveket. Ha folytatásos műről van szó, ne legyen már minden részben a szájamba rágva az alapsztori. Egyébként faék egyszerűségű megfogalmazás, ahogyan az jellemző a mai könyvekre, a cselekmény pörög. Hiányoznak a leíró részek, a szereplők megismertetése. Valóban könynen olvasható, még meg is érint egyszer kétszer, de én egy jó történettől több tartalmat várok. El fogom olvasni a további két részt is, mert nem szeretek félbehagyni sorozatot, de nem várok többet tőlük.
Barna Adrien véleménye:
Ebben a történetben a második fiú kapja a főszerepet és az ő leendő szerelme akinek segítségével megtalálják a következő ikont. Míg Jasha farkas ő ragadozómadárrá tud átváltozni azonban ezen képességét csak nagyon ritkán használja. Tasya egy nagyon erős asszony és ezen tulajdonságát a történet sorén egyre jobban megismerhetjük.