ADATLAP
A sötétség vadászai
Darren Shan, A Vámpír Herceg, küldetésben járva elhagyja a Vámpírok Hegyét. A tét: élet vagy halál.
Egy elit alakulat tagjaként Darren a Vérszipolyok Urát üldözi.
Az út hosszú, veszedelmekkel teli – és az Átkozottak holttestei szegélyezik.
Vajon bízhatnak-e Lady Evannában, a rettenetes boszorkányban, avagy sorsuk megpecsételődik?
...
Sziny Ke véleménye:
Furcsa volt, hogy Darren szellemileg már felnőtt, különös volt összehasonlítani azzal a sráccal, aki az első kötetekben volt, már egy igazi vámpír lett, sőt herceg. Furcsa volt Evra mint felnőtt, apuka, de jó volt visszatérni a Cirkuszba.
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
A sztori nagyon szépen követi a saját fonalát, mindig minden kérdésemre választ kapok, izgalmas, olvasmányos formában. S az egészben az a poén, hogy pont ebben a kötetben gondoltam rá, hogy Darren már huszonx éves, ergo hogy lehet, hogy még mindig ennyire gyerek fejjel gondolkozik, és naplót ír. Erre nem elkezdett tisztulni, és ő maga kijelenteni, hogy ezután felnőttként fog gondolkodni, és élni? Szóval igazán félelmetes, hogy (az író) Darren mennyire kitalálja az olvasók gondolatait. :)
Tuka Beáta véleménye:
Egyre izgalmasabb a történet és egyre több kis utalás is történik arra mi jön még ezután. Fura volt megtapasztalni mennyit változott Darren és Evra is mennyire más életet él most, mint mondjuk az első 1-2 kötetben.
Na és persze itt végre megtudtuk, honnan szerezte mr. Crepsley azt a csúnya sebhelyet az arcán. :) A történet továbbra is tetszik.
Kíváncsi vagyok a következő rész mit tartogat!

Ui: Mivel régebben elolvastam már az elejétől a végéig, így vannak sejtéseim hogy mi jön ezután. De mivel sok mindent elfelejtettem, így azt hiszem jó is ha újra elolvasom a többi részt is.
Darren Shan utánozhatatlan. Idővel az újabb műveit is igyekszem beiktatni az elollvasásra váró könyvek listájába. ;)