ADATLAP
A sors kereke
...
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Nagyon gyorsan peregnek az események, a szinte tökéletesen alakuló szerelmi szál, majd hirtelen minden rosszabb és rosszabb lesz a főhős életében. Miközben olvastam arra gondoltam, hogy ennyi csapás ilyen rövid időn belül, egy ember életében tényleg lehetetlennek tűnik. Ép ésszel kibírhatatlan fájdalom jut a főhősnek és szeretteinek. De nem lenne romantikus történet happy end nélkül.
Gy.né T. Anikó véleménye:
Ez a könyv tényleg megríkat, pedig egyszer régen már olvastam. Minden rossz előfordul benne, ami szörnyűség egy ember életében elképzelhető: rák, halál, gyerekrablás. Szinte már azt mondanám, hogy ez már sok, ilyen nincs, hogy egyetlen emberre ennyi rosszat mérjen a sors. De a sok-sok fájdalom után viszonylag rendeződik a főhős és kislánya élete, fellélegezhetünk.
Geróts Zsófia véleménye:
Sorban követték egymást a rossz dolgok, aztán mikor végre összeházasodtak és jött a baba ismét jöttek a balszerencsék, nekem egy kicsit sok volt egy könyvben ennyi negatív dolog, de a végén persze minden jóra fordult!
Szanyi Orsolya véleménye:
Sajnos nem szeretem a romantikus regényeket, könyveket, de anyukám és a könyvkihívás tiszteletére elolvastam ezt a könyvet. Nem mondom, hogy nem volt rám hatással, de túl hihetetlen számomra egy ilyen történet. Romantikusoknak viszont ajánlom.