ADATLAP
A tiltás gyönyöre
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?...
Czéman Eszter véleménye:
Gondoltam adok neki egy esélyt, de nem érte meg.
Tényleg manapság elég egy kis szaftos szex jelenet egy könyvbe és máris felkerül a sikerlisták élére? Csalódnom kellett az íróban... bár fogalmam sincs mit vártam tőle, de eladni két regényt ugyanazokkal a sablonszereplőkkel. A volt narkós lány, aki mindenkinek odaadta magát, de most jó úton jár, és csak a hideg, elutasító szexisten pasival hajlandó ágyba bújni, vele viszont bárhol, bármikor, bárki kárára (ez ám a jó útra térés), na meg a meleg fiú. Rakjunk köréjük egy kis bonyodalmat (jelen esetben egy kis politikai botrányt) és ennyi...
Eőriné Zsoldos Ildikó véleménye:
Liza apja hatàsàra làtszathàzassàgot akar kötni a miniszterjelölt Födöri Sàndorral, aki nem a nőket szereti.Liza talàlkozik Igorral, akihez nagyon kötődik. Lefekszik vele, ezzel megszegi 2 èves szàműzetèsèt.Szentesy Igor ( Szigor) pàrtellensèg, de őrült vàgy hajtja a kèt szerelmest. Közben Sàndor règebbi baràtja is megjelenik, ennek hatàsàra kampànyàban a màssàg elfogadàsa mellett is kilincsel.Szigort felkèri a miniszterelnök segìtőjènek, Liza pedig elhagyja? Nincs befejezve a törtènet.
Réka Babarczi véleménye:
Úgy indultam neki, hogy adok neki egy esélyt...A végén lényegesen felülmúlta a várakozásaimat, sőt kifejezetten tetszett vége, így várom a folytatást is. Kellemes meglepetés volt, szerintem fogom olvasni más könyvét is.
Leitner Izabella véleménye:
Gyorsan haladtam a könyvvel, pörög a történet. Ha e-könyvként olvastam volna külön részenként valószínűleg megőrültem volna Levente függő végei miatt... :) Most is sok bennem a kérdés és nagyon várom a folytatást. Tetszik a politikai vonal a történetben és Liza és Igor karaktere is jól el lett találva. :) Szerintem érdemes elolvasni, ha könnyedebb, pörgős kikapcsolódásra vágyik valaki. ;)
Katona M. Anita véleménye:
Külön is olvastam a részeket, de így egyben, tényleg megfoghatóan sokkal jobb volt. Másodszori olvasásra is ugyan olyan izgalmas volt. A politikai téma nem az én világom, mégsem éreztem azt, hogy zavaró lenne ez a fajta játszmázás. Alig várom, hogy jöjjön a folytatása, hogy mit lehet ebből még kihozni.