ADATLAP
A vonzás szabályai
A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?...
Kis Alexandra véleménye:
Érdekes könyv volt. Tele hullámhegyekkel és völgyekkel, hogy először nem kedvelik egymást, később rájönnek hogy nem is olyanok mint gondolták, és ez így megy míg lehet. Tetszett Kiara személyisége, közvetlen és egyszerű lány. Carlos az a rossz fiú, macsó, akibe minden tini lány beleszeretne. Tetszett, hogy mind két szemszögből olvashattuk.
Domokos Fanni véleménye:
Nagyon reméltem, hogy nem lesz csalódás az első részhez képest. Szerencsére nem voltak nagy elvárásaim, így nem is lett az. De ha lettek volna, azt is biztos megdönti. Nagyon örültem, hogy túl tudtunk lendülni az Alex-Brittany pároson, őszintén szólva, kicsit idegesítettek... Nekem sokkal nagyobb favorit Carlos és a párja. Viszont elvarratlannak érzem a végét... Szerettem volna, ha valamit megtudunk a seregbe vonulás utáni részről is, és nem ilyen homályos. Ettől függetlenül 8/10 pontot simán érdemel! :)
Vigh Ágnes véleménye:
Egyszerűen nem tudtam letenni. Nem gondoltam, hogy lehet jobb, mint az első kötet, de a második (középső) Fuentes testvér csak még inkább elvarázsolt. Tetszett, hogy ugyan Carlos nagyon hasonlít Alexre, Kiara teljesen más személyiség, mint Brittany. Így nem volt unalmas, sőt, a második rész jóval felülmúlta az elsőt. Legalábbis számomra.
Áman Réka véleménye:
Tetszett a könyv. Szerintem őszintén szólva simán elmenne egy részes könyvként is. Már az első könyvnél is érdekesnek tartottam hogy mind a két szereplő szemszögét bemutatja a történet. Ez a könyv kicsivel közelebb áll hozzám mint az első rész,bár lehet hogy csak azért mert Kiara személyisége közelebb áll hozzám,mint Brittany-é.
Fehér Anita véleménye:
A könyv elején azt hittem, hogy ez a kötet teljesen ugyan olyan lesz, mint az első rész, de tévedtem az igaz, hogy a történet lényege hasonló egy "rosszfiú" beleszeret egy számára teljesen "más világból érkezett" lányba, de mégis más volt. Imádtam ezt a könyvet tényleg Kiara személyiségének kinyílásától Carlos igazi énjének megismeréséig. Az is tetszett, hogy Alexet is "megtalálhatjuk" a könyvben.