ADATLAP
Adrian Mole és a kis kétéltűek
...
Silye Tibor véleménye:
A sorozat az egyik kedvencem lett, de ez a kötet nagyon nem jött be. Nem tudom, hogy mi történt a szerzővel, de nekem ez egy összecsapott és kissé félbemaradt történet volt. Nem igazán tudtam, hogy mi történt, mert a második kötet után túl sok minden maradt ki. Pedig sorban haladtam, és az egész regényben a húgát meg sem említette, mintha nem is lenne. Ezek számomra furcsák voltak, valamint Adrian most igazán idegesítő volt.. Amiket művelt az egész könyvben, hát.. elgondolkodtam, hogy továbbolvassam e..
Papp Veronika véleménye:
Trilógiám harmadik darabja. Gyerekkoromban imádtam a sorozatot, felnőttként olvasva még nagyobb élmény. Zseniális a nyelvezet, a stílus, letehetetlen. A sorozat szinte összes darabját "kivégeztem" másfél hét alatt. Adrian semmit sem változik, 35 évesen is ugyanolyan naivitással néz a világra, a nőkre, a szüleire ( akik szintén nem változnak ), mindenre ami körülveszi. A poénok hatalmasak, hangosan nevetősek, annak is, aki nem bírja az angol humort. Kötelező!

Az első kettő természetesen: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója, illetve a Adrian Mole újabb kínszenvedései
Budai Anita véleménye:
Érdekes összefoglalója az eddigi Adrian Mole sorozatoknak, bár én kicsit csalódtam, hiszem olyan naplószerű formára számítottam, mint azt az eddigiekben megszoktam, de így is érdekes volt. Külön-külön kis részleteket olvashattam el a sorozat többi részéből, ez is fantasztikus volt, akár a többi.