ADATLAP
Afrikai vadásznapló
Tudom már miért nem olvastam el az eddigiek folyamán se, mert halálosan unalmasnak tartottam már akkor is,kín keservesen értem a végére, de azon azért izgultam, hogy szerencsétlen lője már meg azt a kudut. (Bár sajnálom szegény állatot)...
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Első könyvem Hemingwaytől, és nagyon örülök, hogy rá esett a választásom. Szeretem a vadásztörténeteket, sokat olvastam már, és ez is elnyerte a tetszésemet. Számomra fordulatos, ugyanakkor szép tájleírások, összességében tetszik a stílusa.
Szalai Adél véleménye:
Tudom már miért nem olvastam el az eddigiek folyamán se, mert halálosan unalmasnak tartottam már akkor is,kín keservesen értem a végére, de azon azért izgultam, hogy szerencsétlen lője már meg azt a kudut. (Bár sajnálom szegény állatot) Nagyon sok volt a vontatottság Nekem benne, igazából azonkívül, hogy keresik a megfelelő les helyet, és szórókat, nagyon nem történt semmi benne. Idegesített, hogy a kísérője-i nevét nagyon de nagyon sokszor használta, egy szó mint száz, alig vártam, hogy a végére érjek, de végre ezt is kipipálhattam. :-)